![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Šodien mēģinu noteikt vainu, ja iTunes atsakās ielādēt Windows Vista dod ziņu:
"iTunes ir pārtraucis strādāt" Goggle audzināta blakus neko tāpēc es domāju post here Pasaule palīdzēt esošās un nākamās dalībvalstis. Būtībā pārinstalēt iTunes nenosaka to. Citu padomu par dzēšanu DLL un citus reģistru Modi nenosaka to. Pārinstalēt Apple Quicktime dara. :) Pateicība. Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Stickied kā atsauce. |
|
| |||
| |||
| Google parādīs daudz cilvēku zaudēja bez atbilde tik stick to mazliet mate yeah. Pateicība. |
|
| |||
| |||
| Tātad jūs varat izmantot iTunes tagad? Vai tev izmantot Quicktime? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tā bija šī svaigā instalēt vai kavējas problēma un ar to versiju iTunes? Was Vista jaunināšanu vai tīru instalēt?
| |||
| |||
| Yeah es varētu izmantot iTunes tagad izrādās Quicktime ir daļa no tā aiz ainas. Tā strādāja fine mēnešiem, vienkārši pārtrauca dažas dienas atpakaļ. Es skrienu jaunāko versiju 7.3.1.3. Vista bija tīrs instalēt. |
|
| |||
| |||
| Es gatavojas sastādīt šo saiti šeit, jo šķiet, montāžas. Ceru, ka tas ir OK. Tā var noderēt arī. Vista Codec Package http://www.jtow.net/users/triess/ |
|
| |||
| |||
| Quote:
|
|
| |||
| |||
| cool, Dave, es ņemšu failu prom manu "izlases problēmas, cilvēki varētu būt bez iemesla un nav varētu atrast atbildi uz" daļu no manas smadzenes. haha |
|
| |||
| |||
| Čau Can someone help please!? Es tagad saņem pašu ziņojumu. I tunes ir strādājis lieliski no 1 dienu uz mana datora bija vista preinstalled, bet tagad man dreaded "i melodijas nedarbojas" ziņa. Man jau bija Vista kodekus pack uzstādīts un viss strādā labi. Es instal "AVI2DVD" otro dienu, un nedomāju, ka man bija mēģinājis itunes jo šodien. Es domāju, ka tas var radīt to! Man ir unistalled "AVI2DVD" mēģināja remonts iTunes. Tad es unistalled iTunes, ielādēt latestest versija (es domāju, ka man bija viens aiz jaunāko) un pārinstalēta. Tas nepalīdz. Es tad remontēt iTunes vēlreiz no kontroles paneli un quicktime, joprojām nav prieks. Es tad noņem Vista codec pack arī un pārinstalēta, bet joprojām nedarbojas. Es domāju, ka AVI2DVD varēja slodzi stuff komplektā ar to, tā vienīgā lieta, ka es varu iedomāties, kas būs radījis to. Can anyone help please?? Many thanks! |
![]() |
|