![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista państw | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Oznacz fora jako przeczytane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| ok tutaj jest wiele ... Mam wewnętrzny dysk twardy ... ponieważ nie zostały wykorzystane i postanowiłem zainstalować Windows XP na nim .. i kupiłam kilka kabli w serwisie eBay, które można podłączyć SATA do USB ... kiedy próbowałem uruchomić go za pomocą formularza USB i dostać niebieski ekran. Widzę ładowanie systemu Windows XP, a następnie zaraz potem ja dostać niebieski ekran i mój komputer uruchomi się ponownie ... mój BIOS rozpoznaje dysk ... I zrobili kilka badań i, jak dotąd, co czytałem i zrozumiałem do moich i understending potrzebę firewire, aby uruchomić komputer z dysku ... ale na pewno ... ![]() ![]() Z góry dziękujemy za wszystkie odpowiedzi ... |
|
| |||
| |||
| podczas uruchamiania komputera umieszczone w CD z systemem operacyjnym i zyski z CD wybrać opcję naprawy (naciśnij r) Należy wymyślić dos ekran wyboru napędów wybrać nowe i naciśnij enter Następnie należy wymyślić C: / Program Files> lub coś podobnego chkdsk / r i że należy ją posortować |
|
| |||
| |||
| Cytat:
tu jest link z kart i kupił ... http://cgi.ebay.com/3-in-1-USB-2-0-T...4|293:1|294:50 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy yo czy system BIOS obsługuje uruchamiania systemu z USB?
| |||
| |||
| Tak, BIOS obsługuje USB, ale kilka minut temu rozmawiałem z moim przyjacielem, który jest ekonomia głównych i powiedział, że będzie ona blisko cud, że ja wola dostać tego dysku do uruchomienia .. |
|
| |||
| |||
| Czy na pewno BIOS obsługuje "uruchamiania systemu z USB" ..... nie tylko wspieranie USB? ..... jak tylko nowsze wersje BIOS zwykle. Nie powinno być określone ustawienie w BIOS-ie, jeśli nie. Jeśli definiely popiera "uruchamiania systemu z USB" wtedy wszystko powinno działać OK. |
|
| |||
| |||
| prawo ... kiedy idę do BIOSu i ustawić priorytet uruchamiania urządzenia .. I See (1) CD-ROM (2) Internal HDD (3) .. USB so i wybierz opcję (3) i dysk twardy zaczyna się uruchomić ... i widzę Windows XP trwa ekran .. i załączony link, aby wiedzieć, co im mówisz, a zaraz potem thats przy awarii komputera ... można i trzeba zaktualizować BIOS ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Usunąłem link, który blokuje strony hotlinking tak pokazać zrobił zdjęcie.
| |||
| |||
| Nie ma problemu ... im sorry if im złamanie wszelkich zasad, umieszczając linki .... |
![]() |
|