![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista państw | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Oznacz fora jako przeczytane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| hi Chcę laptopa na Boże Narodzenie, a ja nie jakieś opinie o tym, czy ten laptop jest dobry setup do gry i jest zgodna z aktualizacji w przyszłości? Również mój budżet wynosi około 750 zł i przyjmie wszelkie inne zalecenia. mdv2 http://configure.euro.dell.com/dells...hs & ~ ck = expbuy3 |
|
| |||
| |||
| oraz przede wszystkim dobrze zrobione wyboru dell są one naprawdę dobre. Tak to jest dobry laptop z dobre umiejętności gry i ubgradability. jeżeli jednak jego moc po Twojej gry należy defentally dostać pulpicie mają nieskończonej rozbudowy i można go uaktualnić do karty graficznej (w przeciwieństwie do laptopa, w którym karta graficzna isnt upgradable). jak dla opcji dont go z Blue Ray, cpu domyślnie jest ok, ilość pamięci RAM domyślnie jest więcej niż ok!, 1440x900 screen aktualizacji warto extra £ 10, 7200 będzie lepszy dla gry w przeciwieństwie do 5400 rpm jeden, wyższy baterii capasity jest deffenaly niezbędne do gry na energię z baterii, a chcesz myszy na pierwszym strzelanki osoby. oh and get XP zamiast Vista, ponieważ jej o wiele lepiej, zaufaj mi! nadzieję, że pomoże. |
|
| |||
| |||
| Tak, nie pomaga, dziękuję bardzo. No co chwila ja jestem granicy, czy nie dać się pulpit albo laptop, bo w kilka lat razem (mam nadzieję: P) i powinny być dzieje się na uniwersytet, chociaż początkowo powiedział, że chciałem laptopa do gier, ale , i może również potrzebne na wykłady na Uniwersytet. Tak, jak u powiedział również komputery stacjonarne są znacznie lepsze niż kilka laptopów do gier. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prawda jest taka, jak przyjechałem do realizacji było dostać mój pulpit do gier etc etc jak można dostać także dobre pulpit do gry na £ 700, a następnie dostać laptopa, gdy jest potrzebny, ponieważ można go matowy do pracy etc etc plus you wont ma żadnych rozrywek, cuz im łatwo odprowadzać do gry zamiast morskiego sprawozdania bio lol. perosnally w perspektywie długoterminowej (w moich oczach tak) id get ya pulpit gry i teraz martwić się o laptopa, gdy są gotowe do uni itp, theyll bardziej ina kilka lat wcześniej i taniej, jak powiedział pan, you've got a jeszcze kilka lat:)
|