Travel Fans
Go Back   Sok Komputery Computer Software Windows Operating Systems

Register

Windows Update Agent 5.8.02469 Download

Reply

Narzędzia wątku
Old 25 grudnia 2007, 19:54
Full Member

Mam Windows XP Professional z dodatkiem Service Pack 2, a ja idę do zainstalowania MSN Live najnowszą wersję i dostaję tego okna ostrożnością.

Krytyczna aktualizacja jest konieczna. Aby kontynuować instalację, należy zainstalować Windows Update Agent 5.8.02469 lub nowszej.

Jestem po prostu zastanawiasz się, gdzie mogę pobrać tę aktualizację, bez automatycznej aktualizacji.

Dzięki,

Old 26 grudnia 2007, 06:57
Administrator

Ha! Niestety, ci, którzy nie zdecydują się regularnie uaktualnia swoje oprogramowanie got a nasty surprise podczas próby zainstalowania jednej z najnowszych wersji Windows Live Messenger. Jeśli nie masz komputera ustawić automatyczne aktualizacje, możesz być jednym z nieszczęsnych dusz, które dostaje komunikat "należy zainstalować aktualizację krytyczną" Windows Update Agent 5.8.02469 "podczas próby zainstalowania systemu Windows Live Messenger. A sądząc ilość wniosków o forum i gorączkowe pytania, na wielu forach odpowiedź, to na pewno nie w pojedynkę. Więc gdzie na świecie jest ten nieuchwytny Windows Update Agent 5.802469?

Ponieważ może się wydawać nieco nachalne i tylko dla niektórych wręcz irytujące dla innych, wiele osób woli, aby wyłączyć funkcję automatycznego aktualizacji na komputerze z jakichkolwiek przyczyn. Najnowsze wersje systemu Microsoft Windows, w tym Windows ME, 98, 2000, XP i Vista mają tej funkcji automatycznej aktualizacji zawartych. Ważne jest, aby na bieżąco aktualizowane swój komputer, ponieważ program Microsoft kwestii poprawek i aktualizacji bezpieczeństwa, w regularnych odstępach. Jeśli zdecydujesz się na ręczną aktualizację, należy odwiedzić witryny Microsoft Update w regularnych odstępach czasu. Można wybrać, które aktualizacje, które chcesz zainstalować, ale krytyczne aktualizacje są te, które powinny być najistotniejsze.

Ponieważ aktualizacje patch otwartą dziur w systemie Microsoft Windows, nie zdziw się, aby zorientować się, że nagle ofiarą wirusów, robaków trojanów lub innych złośliwość takie, jeśli nie chcesz, aby upewnić się, że oprogramowanie jest aktualizowane. Możesz się zastanawiać, w jaki sposób stali się ofiarami takich rzeczy, jeśli nie zrobili tego, co tradycyjne "złego" (takich jak otwieranie nieznanych załączników lub pobierając nielegalne oprogramowanie), które zwykle przyczyną tych problemów. Upraszczając, może być zaniedbana, aby oprogramowanie Windows aktualizowane i ktoś może wykorzystać jeden z znanych luk w zabezpieczeniach oprogramowania. Jest to także najbardziej prawdopodobne przyczyny nie można znaleźć Windows Update Agent 5.8.02469.

Teraz, gdy znamy znaczenie aktualizacji oprogramowania systemu Windows, jeśli nie masz komputera ustawić automatyczną aktualizację, można regularnie sprawdzać dostępność aktualizacji, przechodząc do witryny Windows Update - system operacyjny zostanie wykryty automatycznie. Następnie można skanować komputer w poszukiwaniu aktualizacji i wyników zwróci żadnych krytycznych i / lub aktualizacje zabezpieczeń systemu może wymagać. Wybierz aktualizacji krytycznych i zalecanych aktualizacji może chcesz, a następnie wybrać opcję "Install". Dla tych, którzy brakuje nieuchwytny Windows Update Agent 5.8.02469, prawdopodobnie znaleźć ukrywającym się tutaj.

Więc, gdzie w świecie Windows Update Agent 5.8.02469? Być może, że ukrywał się tuż pod nosem przez cały czas. Wiele naszych problemów z komputerem może być rozwiązany poprzez opiekę do wykonywania zabiegów konserwacyjnych i opieki w regularnych odstępach czasu. Więc następnym razem, podczas próby zainstalowania nowego oprogramowania i odbieraj irytujący komunikat o błędzie, może to tylko, że nie był tak pracowity utrzymaniem oprogramowania obecnych jak powinno być.

Odwiedź naszą siostrę witryny
-- Fani Podróże

Mój system: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.
Płyta główna:
NForce 560 HP
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (s):
Nvidia 7150M na pokładzie ESP
Karta dźwiękowa:
5.1 Zintegrowana na płycie
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
Fotografii HP
Chłodzenie:
Fotografii HP
Sieć / Internet:
10/100 / 10MB Virgin
Monitor (s):
17 "WXGA + HD Widescreen
System operacyjny (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 26 grudnia 2007, 07:20
Full Member

Nieważne, i żyć pobrać ze strony internetowej firmy Microsoft i teraz działa:)

Ponieważ w przeszłości i zostały zaktualizowane i nie zawiedli mojego komputera i tak niektórzy ludzie mówią mi, że ma
Old 7 stycznia 2008, 20:18
New Member

Więc mam ponownie zainstalować system Windows XP Home, ale teraz goto zainstalować Windows Live i ja dostać ten sam błąd i nie mogę znaleźć żadnych skąd pobrać, co mówi do pobrania. Kiedy goto i aktualizacje strony to pojawia się coś na temat tej strony nie może zostać wyświetlona. Nie wiem dlaczego, mam coś ActiveX chce itp.

Każda pomoc będzie bardzo mile widziane.
Old 17 stycznia 2008, 02:15
New Member

Cytat:
Originally Posted by Chain2r View Post
Mam Windows XP Professional z dodatkiem Service Pack 2, a ja idę do zainstalowania MSN Live najnowszą wersję i dostaję tego okna ostrożnością.

Krytyczna aktualizacja jest konieczna. Aby kontynuować instalację, należy zainstalować Windows Update Agent 5.8.02469 lub nowszej.

Jestem po prostu zastanawiasz się, gdzie mogę pobrać tę aktualizację, bez automatycznej aktualizacji.

Dzięki,
podobać się puszka metalowa ktoś powiedz mi jak mogę to cos nie mogę otworzyć msn z obecnie ten lek aktualizacja 5.8.02469
Old 17 stycznia 2008, 02:17
New Member

Cytat:
Originally Posted by dani View Post
podobać się puszka metalowa ktoś powiedz mi jak mogę to cos nie mogę otworzyć msn z obecnie ten lek aktualizacja 5.8.02469
może ktoś ma gdzie mogę dostać ten błąd
Old 17 stycznia 2008, 02:26
Administrator

Kup Windows.

-- Fani Podróże
Old 17 stycznia 2008, 05:19
New Member

nie jako pomoc cos nie masz sed, jak i skąd pobrać aktualizację agat 5.8.02469
Old 17 stycznia 2008, 05:23
Administrator

Przejdź do witryny Microsoft Update.

-- Fani Podróże
Old 27 lutego 2008, 20:49
New Member

Cytat:
Originally Posted by dani View Post
nie jako pomoc cos nie masz sed, jak i skąd pobrać aktualizację agat 5.8.02469
Miałem dokładnie taki sam problem, ale potem klikniesz> start wszystkie programy> i na górze> Windows Update> tylko po drodze z that.Then poszedłem http://im.live.com/Messenger/IM/Join/Default.aspx A następnie pobrać z Windows Live Messenger bez problemów!
Co posłaniec potrzeb jest aktualizacja systemu Windows program instalacyjny. Windows Update, które instaluje się automatycznie za Ciebie (przed sprawdzeniem, jeśli prawdziwe), a jeśli tego nie robi praca <info removed> <<Nie wsparcia tych działań tutaj.
Poważnie, nie ma powodu, aby włączyć aktualizacje automatyczne wyłączanie ... wystarczy ustawić go pobrać ale dont zainstalować, a następnie ręcznie zainstalować (prawy przycisk myszy na żółtej tarczy przez całą dobę) nic oprócz wszystko z WGA w tytule ... thatll gwarancji ułatwić Ci życie ... i bezpieczniejsze.
Hope this helps
Reply

Register