Fani Travel
Wróć   Komputer Juice Oprogramowanie komputerowe Przeglądarki WWW i FTP Klienci
Konkurencji MOTM CJ

Rejestr

Domyślnie  

Internet Explorer Wystąpił problem

Adsense
Adsense

Stary 30 marca 2007, 15:15
Nowych państw

, aby zamknąć "wydaje się to za każdym razem i zamknij IE. whatcanido każdym razem, gdy zamykam moje IE, ten komunikat pojawia się .." Program Internet Explorer napotkał problem i musi zostać zamknięty ". Co mogę zrobić? klikam na" wyślij raport o "Everytime

Stary 20 października 2007, 02:38
Nowych państw

Rozpocząć korzystanie z najwyższej klasy przeglądarka internetowa likr Mozilla Firefox lub Opera.
Wont spojrzeć wstecz

Stary 17 kwietnia 2008, 10:00
Nowych państw

Witam,
Mam podobny problem .. za każdym razem odkrywać internet jest otwarty, a ja nigdy nie mógł go zamknąć.
Jeśli zamknę pojedynczą stronę wszystkich stron ma się zamknięte.
Najgorsze jest to, że MY INTERNET EXPLORER otwiera się automatycznie za każdym razem i próbuje REACH SITE, który mówi "auth.microbillys ... etc" ..
Starałem się ograniczyć IE z openeing tat miejscu .. ale wzrósł ma problem .... i dostać ten błąd za każdym razem, że IE musi zostać zamknięty.
Używam Firefox regularnie. nadal istnieją pewne miejsca, które dostępne tylko w IE i jestem stoi piekło dużo problem za każdym razem.
I JEGO VISTA. zagrożenia.
plz przypomnienie mi wydostać się z tego fuzz.
zakresie,
# Siva

Stary 21 kwietnia 2008, 15:13
Pełna Państwa

Proponujemy zacząć skanowanie antywirusowe i anty-spyware skanowanie ...

Tłumaczenie Powered by Powered by Google
<!--vBET_SNTA-->ChorwackiCzechDuńskiHolenderskiAngielskiFińskiFrancuskiNiemieckiGreckiHebrajskiWęgierskiWłoskiJapońskiŁotewskiLitewskiNorweskiPolskiPortugalskiRumuńskiRosyjskiSłowackiHiszpańskiSzwedzki

Copyright © 2006 - Computer Juice 2010

Tłumaczenie Engine by vBulletin vBET