![]() |
| |||||||
| Registrul | Site-ul Spy | Lista de stat | Dona | Căuta | Today's Posts | Marchează forumurile citite | Regulamentul Forumului |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Când am cumpărat meu laptop, e HDD 160GB venit separate în două partiţii (este faptul că terminologia corect?) = C: şofer şi D: unitate. Am lăsat-o în acest fel, şi până în prezent s-au folosit numai C: pentru că 1) nu am nici o experienţă în utilizarea mai mult de un drive, 2) că, de cele mai multe programe în cazul în care descărcaţi în oricum, 4) în care conţine folderul Documentele mele unde am organiza toate Fişierele mele personale în Imaginile mele, My Music, My Videos, dosare etc., şi 4), am avut încă nu a alerga afară de spaţiu. Cu toate acestea, 4) nu se mai aplică, deoarece în valoare de un an de muzică şi fişiere video şi-a completat meu C: şofer, în ciuda faptului că am şters ce pot şi a cumpărat un HDD extern pe care să se arhivă şi înapoi pe lucrurile. Am citit până pe partiţiile un pic şi cred că acesta este modul în care memoria laptop-ul meu este organizată. Presupunând că este, ...
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| CCleaner de la sectiunea Download-uri.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
În caz contrar, totul va fi la fel. HTH Meu sistem: Home Construieşte
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ceea ce am personal, ca sa faci este sa mute Documentele mele într-un folder sub pe D: \\.
Deschidere sus My Computer. Acum, spune-mi dimensiunea unităţi. Aceasta poate fi înţelept să se deplaseze numai sume limitate la D: \\. Reading că este 160GB cu toate acestea ma face sa ma simt un pic mai mult sigur despre el. Am vazut laptop-uri stupid formatat (partiţii aceeaşi mărime, d mai mici decât C, trei partiţii cu una fiind mici, etc) În ambele cazuri, în cazul în care D: \\ este suficient de mare, mi-ar deschide doar o până în My Computer şi de a crea un folder callled "Documente", My Documents "", sau orice altceva. Apoi, pe icoana de pe desktop pentru Documentele mele puteţi să faceţi clic dreapta şi selectaţi Properties si fila cea mai mare măsură va afişa destinaţie ţintă. A muta rezultat şi selectaţi D: \\ apoi dosarul de alegere. Acesta ar trebui să copiaţi fişierele dvs. de peste, dacă nu, atunci du-te la C: \\ Documents and Settings \\ * Nume de utilizator * precum şi copia documentele din dosar () Documentele mele. Meu sistem: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| |||
| |||
| Aceste trei sunt susceptibile de a fi dosare cu cel mai mare dosar în ele - My Pictures, My Music, My Filme, Etc Moving doar le-ar putea avea un mare impact în spatiul tau liber pe C: \\ atunci trebuie doar să continue să magazin de muzică, imagini şi Vidoes pe d: \\ º ofer de acum înainte. CCleaner va ajuta, de asemenea, drum liber sus irosit spaţiu după cum sa sugerat mai sus. |
|
| |||
| |||
| Multumesc tuturor pentru sugestiile tale! Sunt foarte recunoscător! @ MJM Citat:
...Ei bine, chiar şi fără aceste 408MB lipseşte, a face tu lucru D: este destul de mare pentru a efectua restul de sugestiile dumneavoastră cu succes? De asemenea, am observat că C: ruleaza pe FAT32 în timp ce D: ruleaza pe NTFS. De ce este aceasta? Şi nu afectează ceea ce am de gând să fac la oricare dintre ele? |
|
| |||
| |||
| Nu e lipsă, drive-urile sunt întotdeauna un pic mai mică decât dimensiunea lor de publicitate. Chiar a alerga mai curat pe C: \\ vei fi surprins de cât de mult spaţiu recuperează. Apoi, în viitor, atunci când instalaţi un joc nou sau de biţi a software-ului pus-o pe D: \\, nu este nevoie pentru a transfera nimic. |
|
| |||
| |||
| Citat:
Nu prea sigur de ce producătorii de a face acest lucru, ca NTFS este mult mai robust. Este should'nt vă afectează, dar s-ar putea fi o idee bună de a converti discul C: pe la NTFS, care după cum sa menţionat, este mai robust. http://technet.microsoft.com/en-us/l.../bb456984.aspx |
|
| |||
| |||
| De obicei, unele spaţiu este întotdeauna utilizată pentru sistemul de fişiere, MBR şi astfel. Oricare fel, puteţi transfera în condiţii de siguranţă folderul Documentele mele aşa cum am descris la D: \\ Dacă, însă, mai curat curata suficient spaţiu nu aş face griji. Îmi place de rulare FAT32 pentru meu disc Win Linux, deoarece nu are probleme grave de accesarea că, dar sprijin NTFS este încă umbrite. |
|
| |||
| |||
| @ MJM, nu aveţi probleme la accesarea NTFS prin Linux. |
![]() |
|