![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Sunt constatare meu calculator în imposibilitatea de a reda CD-uri audio.
Când am pus un CD audio în meu CD ROM, Windows recunoaşte un CD audio este în unitate şi vine cu opţiuni de a juca sau de import piese în iTunes, însă atunci când faceţi clic pe I cu privire la orice iTunes opţiune deschide cum ar trebui să nu b ut nu recunosc există un CD în unitate pentru a fi jucat. Am încercat, de asemenea, de deschidere a CD-uri în mass-media player şi puterea DVD cu CD-uri luck.Data nu sunt de lucru cu toate acestea, astfel cum sunt DVD-uri. Este folosit pentru a reda CD-uri audio prea fin. Poate cineva să mă lumineze ca tona ceea ce ar putea fi problema? Calculatorul meu ruleaza pe XP dacă acest lucru ajută la toate? Multumesc! |
|
|
|||
|
|||
|
Se pare ca iTunes a incurcat asociaţii de fişiere pentru redarea de CD asa ca ar putea fi de oprire şi Windows Media Player de la lucru în mod corespunzător.
În ceea ce priveşte informaţiile dvs. de bibliotecă, îmi pare rău, nu am nici o idee. După ce a văzut multe, foarte multe probleme cauzate de iTunes i a evita ca aceasta ca pe ciuma. |
|
|
|||
|
|||
|
Windows XP ® Fişier Fixat de asociere http://www.dougknox.com/xp/file_assoc.htm
|