Citat:
Originally Posted by moneymoguls Windows XP a fost un interpret dovedită de mulţi ani. Acesta este de incredere si rapid. Ce altceva mai ai nevoie?
Windows 7 se bloatware. Acesta este modificat Vista. |
XP nu este nici de fiabile, nici de rapid în 2009. 64-bit XP este necesară pentru a combate 4GB de RAM, si este un sistem de operare teribil pentru ambele aceste cazuri. Chiar şi în cele 32 de bit-arena, sistemul său de conducător auto este depăşit în comparaţie cu Vista / 7 lui, este mai nesigure (adica cele mai multe sisteme nu termina foarte repede, nici de incredere), interfaţa sa este săracă în comparaţie cu Vista şi 7, este mai lent din cauza lipsei de SuperFetch, lista poate continua.
Vista la lansare a fost rău. Vista SP1 fix asta. Stop FUD de raspandire.
"Te-am iubit P182 atât de mult încât, atunci când sistemul de soţia mea a fost tot zgomotos şi aveau nevoie de tot felul de curăţenie, am cumpărat o ei. Apoi, când am vrut o pisica, am cumparat un P182. P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o cumpere excelent. "