Travel Fans
Go Back   Suc de computer Computer Software-ul E-mail, VoIP & IM de discuţii

Register

Nu se poate trimite / primi e-mail sau non-http acces la site-uri

Reply

Thread Tools
Old 11 septembrie 2008, 12:33
New Member

Hi, I'm a unui nou membru, astfel "Salut" pentru toată lumea.

Am câteva aa probleme ciudat la mine în birou şi sunt pe punctul de a ideilor.

1. Un PC pe care rulează XP şi Outlook 2003 a oprit recent posibilitatea de a trimite / primi e-mail şi a fost în imposibilitatea de a vizualiza HTTPS sau site-uri FTP. Nu setările au fost modificate. Eu am googled a problemei şi a fost avertizat pentru a elimina patch kb913807 (nu au aceasta), dezactivaţi firewall-uri, dar fără noroc - Am plecat de idei

2. Au aceeaşi problemă pe un laptop, dar acest lucru laptop works fin si la alte locatii in afara biroului.

Nimic nu sa schimbat pe router noastre şi alte 5 PC-ul în amenzii birou de lucru.

Eu cred că are ceva de-a face cu permisiuni de port sau deschiderea acestora, dar nu înţeleg ceea ce ar putea fi cauzat problema, în primul rând şi de ce laptop lucrarile la alte locaţii.

Multumesc în avans pentru orice ajutor

Old 11 septembrie 2008, 12:44
Moderator

Având în vedere că laptop lucrează la alte locatii, aţi lucrat în principal în router-ul este de vina sa.

Ai un alt test cu ai putea?

În caz contrar, nu putea suporta router-ul la setările implicite din fabrică, reconfiguraţi-o, şi apoi se va lucra sperăm.

Meu sistem: Eclipsa

Procesor (e):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.
Plăci de bază:
Asus P5Q Pro
Memorie RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
Graphics Card (e):
Saphire Radeon 4850
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (e):
Vasta
Optical Drive (e):
Sony o cheapo Al.
Cauza / PSU:
Antec Three Hundred
De răcire:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 CA
Network / Internet:
Andrews Arnold Bonded
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Sistemul de operare (e):
XP SP3
Old 11 septembrie 2008, 12:58
New Member

Multumesc pentru raspuns.

Cum este că, deşi alte PC-ul pe reţea sunt bine? Ar acestea nu suferă de aceeaşi problemă?
Old 11 septembrie 2008, 13:50
Moderator

Citat:
Originally Posted by danvan View Post
Multumesc pentru raspuns.

Cum este că, deşi alte PC-ul pe reţea sunt bine? Ar acestea nu suferă de aceeaşi problemă?
Da le-ar. Nu ai avut seama altora care au fost working fin.

Hummm. Poti sa ping www.google.co.uk de la calculatoarele afectate, atunci când acestea sunt conectate?

Eu sunt un pic lovit de aceasta ... Cum sunt aceste computere ataşate la reţea?

Old 11 septembrie 2008, 13:57
New Member

Da, pot ping site-uri web pe care nu pot accesa prin intermediul browser-ului de web, cum ar fi pagini de Web HTTPS. Este ca si cum în cazul în care porturi sunt închise, cum ar fi porturile 25, 110 şi unul pentru https (443 cred), dar eu am încercat totul, dar fără noroc.
Old 11 septembrie 2008, 14:45
Moderator

Citat:
Originally Posted by danvan View Post
Da, pot ping site-uri web pe care nu pot accesa prin intermediul browser-ului de web, cum ar fi pagini de Web HTTPS. Este ca si cum în cazul în care porturi sunt închise, cum ar fi porturile 25, 110 şi unul pentru https (443 cred), dar eu am încercat totul, dar fără noroc.
Ce browser folosiţi?

Ati incercat utilizând un alt browser, cum ar fi Firefox?

Old 11 septembrie 2008, 14:54
New Member

Da, am tried folosire IE7 şi Firefox
Old 11 septembrie 2008, 15:06
Moderator

Lasă-mă să mă gândesc la asta in seara asta.

Mă gândesc că trebuie să fie o problemă paravan de protecţie pe XP ... Ati incercat dezactivarea sa ...? Cred ca ai spus că ai avut deja.

Old 12 septembrie 2008, 05:06
New Member

Da
Reply

Register