![]() |
| |||||||
| Registrul | Site-ul Spy | Lista de stat | Dona | Căuta | Today's Posts | Marchează forumurile citite | Regulamentul Forumului |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi, I'm a unui nou membru, astfel "Salut" pentru toată lumea. Am câteva aa probleme ciudat la mine în birou şi sunt pe punctul de a ideilor. 1. Un PC pe care rulează XP şi Outlook 2003 a oprit recent posibilitatea de a trimite / primi e-mail şi a fost în imposibilitatea de a vizualiza HTTPS sau site-uri FTP. Nu setările au fost modificate. Eu am googled a problemei şi a fost avertizat pentru a elimina patch kb913807 (nu au aceasta), dezactivaţi firewall-uri, dar fără noroc - Am plecat de idei 2. Au aceeaşi problemă pe un laptop, dar acest lucru laptop works fin si la alte locatii in afara biroului. Nimic nu sa schimbat pe router noastre şi alte 5 PC-ul în amenzii birou de lucru. Eu cred că are ceva de-a face cu permisiuni de port sau deschiderea acestora, dar nu înţeleg ceea ce ar putea fi cauzat problema, în primul rând şi de ce laptop lucrarile la alte locaţii. Multumesc în avans pentru orice ajutor |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Având în vedere că laptop lucrează la alte locatii, aţi lucrat în principal în router-ul este de vina sa. Ai un alt test cu ai putea? În caz contrar, nu putea suporta router-ul la setările implicite din fabrică, reconfiguraţi-o, şi apoi se va lucra sperăm.
|
| |||
| |||
| Multumesc pentru raspuns. Cum este că, deşi alte PC-ul pe reţea sunt bine? Ar acestea nu suferă de aceeaşi problemă? |
|
| |||
| |||
| Citat:
Hummm. Poti sa ping www.google.co.uk de la calculatoarele afectate, atunci când acestea sunt conectate? Eu sunt un pic lovit de aceasta ... Cum sunt aceste computere ataşate la reţea?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Da, pot ping site-uri web pe care nu pot accesa prin intermediul browser-ului de web, cum ar fi pagini de Web HTTPS. Este ca si cum în cazul în care porturi sunt închise, cum ar fi porturile 25, 110 şi unul pentru https (443 cred), dar eu am încercat totul, dar fără noroc. |
|
| |||
| |||
| Citat:
Ati incercat utilizând un alt browser, cum ar fi Firefox?
|
| |||
| |||
| Da, am tried folosire IE7 şi Firefox |
|
| |||
| |||
| Lasă-mă să mă gândesc la asta in seara asta. Mă gândesc că trebuie să fie o problemă paravan de protecţie pe XP ... Ati incercat dezactivarea sa ...? Cred ca ai spus că ai avut deja.
|
| |||
| |||
| Da |
![]() |
|