![]() |
|
| |||
| |||
| Hei toate, pentru toţi dintre voi care nu au mai auzit de acest aici 'de revizuire mea: Mesageri Instant sunt o modalitate populara pentru oameni de a păstra legătura pe distanţe lungi şi au fost în creştere în utilizarea ca Internetul a devenit mai mult şi mai populate. Spre deosebire de telefon şi e-mail, folosind un Instant Messenger permite utilizatorilor de a avea o conversaţie în direct pe cale electronică, lăsându-le în acelaşi timp liber să facă alte lucruri, de la running jur de ambalare pentru o excursie sau care lucrează cu un alt program de calculator. Unele dintre cele mai populare programe de mesagerie instant sunt Yahoo! Messenger, AOL Instant Messenger şi, bineînţeles, MSN Messenger. Aceasta din urmă din care a trecut recent printr-o actualizare pe care o face mult mai personalizabil şi uşor de utilizat. MSN Plus este cea mai noua ediţie a MSN Messenger şi a fost actualizată în mod semnificativ de la versiunile anterioare ale programului. Primul dintre aceste caracteristici este abilitatea de a folosi tab-uri pentru a organiza conversaţii. Similar cu noul Internet Explorer şi Firefox file, fiecare conversaţie ar fi într-o pagină separată într-o singură fereastră. Făcând clic pe tab-uri diferite din partea de sus a ferestrei, un utilizator şi de a comuta cu uşurinţă între conversaţii. Acum, un utilizator poate avea mai multe conversaţii deschise fără a lua în spaţiul de lucru de până întreaga sa, cu o fereastră separată pentru fiecare conversaţie. Caracteristica QuickTexts permite utilizatorilor să creeze o frază de comenzi rapide pentru a introduce un mesaj mult mai mult. Acum, când un utilizator doreşte să contactaţi un prieten, nu în prezent în lista de prieteni el poate pur şi simplu de tip într-un cuvânt ca o comandă rapidă la un introducerea completă sale. BRB Aşa că acum tastând ' "ar putea trimite mesajul intorc imediat." De-a lungul liniilor de acelaşi lucru este obiceiul sunete caracteristică. Această caracteristică permite unui utilizator pentru a adăuga un sunet la conversaţie fără un vizual de însoţire. Utilizatorul poate încărca fişiere ei, aşa că ar putea înregistra chiar şi vocea ei ca un sunet particularizate. Ca şi în formele mai vechi de messenger, utilizatorii pot crea o stare de personalizat complet cu o caracteristică de răspuns automat. Postat pe faptul că toate acestea, este un contor de timp care permite comutarea de mesaj de stare. Noua facilitate permite personalizarea mult mai mult atunci când vine vorba de actualizări statutul utilizatorului şi răspunsurile auto. MSN Plus chiar şi pentru a permite unui utilizator să fie semnat în mai multe conturi simultan, deschiderea multe posibilităţi. Acum, un utilizator ar putea avea un cont personal deschis pentru a vorbi cu prietenii şi să aibă un profesionist o deschis pentru motive de afaceri. Nouă caracteristică de logare se va urmări, nu numai toate conversaţiile utilizatorului, dar se va înregistra, de asemenea, atunci când contactele semneze, în şi în afara permiţând utilizatorului pentru a se referi înapoi la conversaţiile din trecut sau a lua o idee atunci cand prietenii lui sunt on-line. Aceste caracteristici şi alţii, pentru a permite mult mai multă libertate şi personalizare în programul deja puternic MSN Messenger. Nou MSN Plus este mai uşor şi mai rapid de a utiliza, fiind unul din cele mai bune programe messenger disponibile astăzi. Dacă sunteţi în căutarea unui puternic, mesager versatil, atunci MSN Plus-a ceea ce aveţi nevoie. http://www.msgpluslive.net/download/ <Download link Se bucura. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I folos it şi este mare, cel mai bun lucru îmi place, este posibilitatea de a trimite ghionturi nelimitat la oameni
| |||
| |||
| Avertismente pe acest software. În timp ce multi utilizatori de experienţă nu sunt probleme, dar există, de asemenea mulţi care fac. De la aici Citat:
De asemenea, a se vedea Site Advisor Review |
|
| |||
| |||
| Multumesc ef: P |
|
| |||
| |||
| I a instala fără program de sponsorul, oricum, eu spun că nu de orice lucru care "adună informaţii" pe nimic despre mine. |
|
| |||
| |||
| Plus este un bun râde îl puteţi folosi pentru a fura nume de popoare ecran PM şi Dp, cu condiţia aveţi dreptul de a instala script> Îmi amintesc şi un script auto hallrous insulta pe care mi-a permis să rip persoane de la simpla apăsare a unui buton Citat:
... good times |
|
| |||
| |||
| da, mai ales atunci când ei apoi spune "cum faci asta? Cum se face ca eu nu pot face asta?" Şi eu doar râzi şi să facem ceva mai mult ![]() |