![]() |
| |||||||
| Registrul | Site-ul Spy | Lista de stat | Dona | Căuta | Today's Posts | Marchează forumurile citite | Regulamentul Forumului |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Activitatea = puncte = Concurenţă premii.
Avem un sistem de configurare membru de puncte, liderii pot fi vizualizate aici> http://www.computer-juice.com/forums/points.php De asemenea, pe navbar în conformitate cu "puncte". Ai castiga puncte pentru a face un mod întreg de acţiuni pe site-ul de la fire de navigare pentru a posta fire de trimitere a noi membri, chiar şi doar de logare in diferite niveluri de puncte sunt acordate pentru lungimea de posturi dumneavoastră, chiar câte mesaje, precum şi durata de posturi persoanele pe care le face referire, acesta este un sistem foarte complex şi există 100 de moduri de a câştiga, eu nu va divulga toate acestea, orice informaţii suplimentare pentru a menţine sistemul de a fi gamed. Nu există taxe de intrare, este gratuit şi tot ce trebuie să faceţi este să utilizaţi site-ul, eventual ceva mai agresiv ca hots concurenţei în sus. Amintiţi-vă moduri, deoarece există mai multe pentru a câştiga şi mai multe moduri de a câştiga mari pentru anumite acţiuni, liderii sunt întotdeauna catchable punct de vedere tehnic. Nu simt ca tine nu poate castiga, petrece mai mult timp aici decât altele şi este complet posibil, indiferent de cat de departe in fata acestea sunt, lipsesc data de start nu inseamna ca nu pot concura! Cea mai recentă rundă a acestui concurs va începe la data de 5 octombrie 12 duminică la prânz, iar câştigătorii vor fi preluat, luni, 10 noiembrie 12 la prânz. UK Time! Puncte de tabel va fi readus la data şi ora de mai sus, toţi membrii Du-te inapoi la 0. Premii pentru aceasta etapa sunt urmatoarele: 1st - Ã, Â £ 15 / € 18EUR / $ 27USD + 1 gratuit CJ tombolă numărul şi statutul Donator în cazul în care nu aveţi încă. 2a - Â £ 10 / € 12EUR / $ 18USD + statutul de Donator în cazul în care nu aveţi încă. 3rd - Ã, Â £ 5 / € 6EUR / $ + 9USD statutul de Donator în cazul în care nu aveţi încă. Premii banesti plătite de către PayPal numai. Forum reguli se aplică în continuare, nu spam-ul, lovire, posturi lipsit de valoare, etc Normele Forum: http://www.computer-juice.com/forums...uncements.html De asemenea, puteţi doar scorul de puncte în hardware / software de forumuri, Off Topic şi comunitate etc Noutati sunt excluse. În cele din urmă, vă rugăm să Digg this thread> http://digg.com/hardware/Competition...s_Full_Details Vă mulţumim şi noroc. Meu sistem: Hybr! D
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am o întrebare M-am gândit a, ai spus tu a lua puncte pentru a autentificati, ce se întâmplă în cazul în care (ca mine) ai site-ului pentru amintesc de tine, că nu mai conta? şi, dacă aveţi site-ul mereu deschis într-o filă care conteaza nu?
| |||
| |||
| Doar în vizită deja logat sau de fapt, conectându-vă contează la fel. |
|
| |||
| |||
| ok |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Awesome idea, poate că acest lucru va primi tombola se deplasează de-a lungul.
| |||
| |||
| Hope it gets merge din nou, a fost un lol în timp ce |
|
| |||
| |||
| Tombolă a început ianuarie cred. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ERM, am avut un gând .. Pentru ca tu (Dave) esti un administrator de minunată şi de foarte mare ajutor .. cele mai multe luni veţi fi în top 3 ... astfel încât eşti excluse din sistem? Văzând ca plătitor-ţi o £ 10 (în afară de satisfacţia) nu este un teribil .. .. ERM lucru merită să fac!
|
| |||
| |||
| Personal sunt excluse, suntem doar în lista de ca şi cum ne-am exclude sistemul de obiceiul ne permit să vezi tabelul de scor. |
![]() |
|