![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Donate | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Nástroje témat |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Toto je môj prvý príspevok na tomto fóre. I práca na mori, a keď som bol na dovolenke jeden z našich platformy rekreačnej Alienware počítača zlyhala. Mthbd: Intel D955XBK CPU: P4 3GHz RAM: 1GB DDR2 GPU: Ati Na štart sa po 'obrazovke Alienware' to zamrzne ktoré prešli časti sú všetky POST, nie sú tam žiadne pípnutie, len čiernu obrazovku. Mám prístup k bios a pokúsil bootovať z CD-ROM s vymáhaním disk XP opäť som odišiel s čiernou obrazovku. Ostatné kroky: -- Pamäťové karty boli odstránené a nahradené Grafická karta odstránená a nahradená appeares treba pracovať, tj fanúšikovia spinning! CPU chladič čistiť - bol špinavý Periférie odpojené. V bios všetkých napätia a teploty v poriadku zobrazí všetky bežiace s fanúšikmi. Bios je nastavený na predvolené nastavenia. Obrazovke POST kódy v ľavom dolnom rohu, ako sa prechádza sekvencií, je na pochybách, '95 ', potom pokračuje až na koniec '0' (nie '00 ') opäť váhá, ako obrazovka sčernie. Tento počítač s intenzívnom používaní a ja viem, licencia pre sadu Kaspersky už vypršala. Byť komunálny PC offshore bude mať navštívil mnoho internetových stránok, iný ako Google a Amazon!! Vie niekto, ako obísť problém? Som na mieste objednanie nové mobo, cpu a disku. Díky moc Mike |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja by som ukázať prstom na mobo aby som bol úprimný, máte pokryl väčšinu základne tak, že by sa ďalšia.
| |||
| |||
| Dave, vďaka za odpoveď. Aby nové dosky a procesora sa deje v noci, dual-core tentoraz! Mike |
![]() |
|