![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Donate | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Nástroje témat |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobre som sa pôvodne dostanem Q9450 pre moje novú verziu. Ale ja som hovoril s bratom, a zdá sa, že Q6700 bude lepšie. Obaja majú rovnaké rýchlosti vozidiel hodiny, ale je 45nm Q9450, Q6700, ale zrejme je lepšie OCing, pretože má vyšší násobič? Ospravedlňujeme sa, moc neviem o OCing, ale môj brat mi hovoril do OCing mojej proccesor, keď som si to, ako by som mohol dostať trochu viac vystúpení z neho s vežou Tuniq.
Som tiež ochotný hovoriť surgestions na iné procesory príliš (aj keď len intelekt, prosím) a ja by som radšej, keby ste mohli uviesť dôvody, prečo by bolo lepšie, aby som sa tu proccessor. Som ochotný minúť asi cenu Q9450, možno trochu viac, ale nie moc (žiadny QX9770 to prosím aj keď by bolo pekné mať jednu ) Môj systém: Prvé OC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já bych si Q9450 len na teplo vydávať sám. Väčšina správ o Q6700 ukazujú, že bude 3.4GHz-3.6GHz typicky - Q9450 je 45nm, chladnejšie, a môže docela dobre, aj OC (~ 3.4GHz). Násobič Rozdiel (X8 vs X10), je pomerne veľký, ale samozrejme sa môžete vždy urobiť, aby sa v podporuje FSB. Max OC ako bude do niekoľko sto MHz, a tak môžete dostať aj chladnejšie (= tichšie) a efektívnejšie procesora Q9450. A, samozrejme, ak naozaj chcete OC, dostať E8400. S Tuniq a dobrú dosku, 4.0 + je jednoduché.
"Miloval som P182 toľko, že keď má žena systém bol hlučný a všetko potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jedno. Potom, keď som chcel mačku, kúpil som P182. P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúci kúpiť. " Môj systém: æ-¥ à ¤ å
|
|
| |||
| |||
| Tiež našiel ktoré sa zdá byť zálohovať svoj názor: Citácia:
__________________ "Miloval som P182 toľko, že keď má žena systém bol hlučný a všetko potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jedno. Potom, keď som chcel mačku, kúpil som P182. P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúci kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| oh, ok Carbon. To je to, čo som myslel, ale zdalo sa mi, brácho si myslia, že Q6700 nebude si, že oveľa teplejšie, aj keď je to 65nm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 65nm sa dostaneme veľa teplejšie. Get Q9450. Lepšie procesor
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak chcete byť úprimný thingie2, aj keď nie som odborník na túto problematiku, niektoré veci som čítal na iných fórach sa zdá na podporu Carbon názor.
Z čistého pomeru cena / výkon pohľadu, som woudn't ísť pre jeden z nich, ale riadiť sa odporúčaním E8400. Ak naozaj chcete Quad-Core E8400 sa zdá najlepšie voľbou pre mňa (a podľa rýchlu kontrolu som urobil na ebuyer): - Q9450 (2,66 GHz) @ Â 200,64 libier - Q6700 (2,66 GHz) @ Â 159,99 libier - E8400 (3,0 GHz) @ Â 119,98 libier (všetky ceny s DPH). Opäť podľa niektorých zdrojov som našiel na interweb, môže E8400 ľahko OC'd na 4.0GHz + (Myslím, že jeden človek to mám beh stable@4.6Ghz). Okrem toho, siahajúce až štyrmi vs kvôli zásadný problém, všetci vieme, že štvorjadrové neposkytuje lepší výkon za hranie hier cez dual-core. Osobne sa nenašli žiadne významné zvýšenie výkonu medzi dvoch-a štvorjadrových procesorov pre kancelárske aplikácie buď ... Tak prečo utrácať peniaze navyše. Â 80 libier Rozdiel medzi Q9450 a E8500 sa zdá veľa peňazí na mňa. Ak naozaj chcete minúť také množstvo peňazí, môžete ľahko umiestniť Â 80 libier na zlepšenie pamäti, že ste mali v pláne kúpiť. Cheers: Chris Môj systém: Willy Wonka je Polygon Factory
|
|
| |||
| |||
| ok, vďaka všetkým, budem musieť pozrieť na niektoré štandardy v dueli vs quad pre hry a aplikácie v reálnom živote, potom sa rozhodne, či si myslím, že to stojí za to. |