![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Donate | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Nástroje témat |
|
| |||
| |||
| Ako názov hovorí, môj počítač, keď som prvýkrát zapnutie, načíta BIOS potom v polovici to hovorí: Auto-detekciu USB Mass Storage zariadenie Zariadenie # 01 A to len visí na to, čo cítia ako večnosť, než sa konečne načíta systém Windows XP (zvyčajne visí na 2 minúty od niekedy až 5!) Chcel by som oceniť akúkoľvek pomoc v tejto veci! Vďaka! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Máte nejaké zariadenie USB mass storage zapojené?
| |||
| |||
| Čo ako USB kľúčenky, alebo tak niečo? Alebo niečo ako myš, joystick atď? |
|
| |||
| |||
| USB mass storage zariadenie, je niečo ako Memory Stick, externý pevný disk, iPod ... V podstate čokoľvek, čo môže ukladať dáta. |
|
| |||
| |||
| Pokiaľ je mi známe, bol veľkokapacitného pamäťového zariadenia USB nie je zapojený v čase topánka autobus. Mám USB kľúčenku, ktorú som použiť čas od času, ale nemám je zapojený v priebehu start-up. Vďaka |
|
| |||
| |||
| Skúste vypnúť detekciu takýchto zariadení v systéme BIOS. USB mass storage zariadenia, ktoré nie sú potrebné pre 99% zavádzacie nastavenia rovnako. |
|
| |||
| |||
| Fungovalo to. Díky moc |
|
| |||
| |||
| Nie je zač. |
|
| |||
| |||
| Nazdar. Mám problém s týmto príliš. Ale v mojom probléme, bios detekuje 00 usb veľkokapacitné pamäťové zariadenie nájsť a konfigurovať ... a nič viac sa stane ... usb od veci, já jen pripojenej myši. Neviem, čo je na ňom zlého. Používám AmiBios, na základnú dosku Asus M3A32-MVP Deluxe. Neviem, ako sa, aby môj comp prácu. Tiež neviem, kde vypnúť detekciu týchto úložného zariadenia USB. Anybody can help me? PS. Sorry for my bad anglicky:) |
|
| |||
| |||
| Ok já už na to prišiel ... aj vyriešený problém sám ... |
![]() |
|