![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Donate | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Nástroje témat |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Prebaliť, čo použiť Intel testovať ich CPU v továrni.
|
| |||
| |||
| áno, ale bude presnejší? ako to je viac, než je obvyklé stresfull hier a aplikácií, že povie ak u vášho procesora je 100% stabilný, oproti 99% si zranenie probally si normaly. to je moja teória, ale aj tak im probally zle: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Všeobecne povedané som od ľudí varovať, že je príliš paranoidné Prime95 a perfektní stabilitu. If it doesn't crash keď robíte, čo chcete robiť (hry, kódovanie, čokoľvek) tam naozaj nemá zmysel.
"Miloval som P182 toľko, že keď má žena systém bol hlučný a všetko potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jedno. Potom, keď som chcel mačku, kúpil som P182. P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúci kúpiť. " Môj systém: æ-¥ à ¤ å
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ano, já nejsem na parranoid o tom, ale já to beh na chvíľu, a ak nie sú v prvých pár minút, viem, že niečo nie je v poriadku, ale ak to trvá niekoľko hodín (Nechám to cez noc Myslím, že keď mám stabilné hodiny), som sa rozhodla, že je v poriadku. Nič z toho 12 hodín aspoň pre mňa, mám iné veci na prácu.
| |||
| |||
| presne môj názor |
|
| |||
| |||
| Súhlasím sa, či to funguje, čo chcete, potom pokuta teoreticky, ale ... Myslím, že jej rýchlejší beh IBT na 10 minút a viem, CPU prežije všetko potom spustení hry, kódovanie videa atď a potom to crash.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| lol nice signiture server chlap, ja sa snažil postrašiť vec vypnúť po dobu 5 minút pred zrealizované aj: D Práve som myslel na dobré využitie pre tento program, bude užitočná pre servery (espessially pre přetaktování z nich), pretože server musí bežať na konci mesiaca, bez zrútilo a oni vlastne robiť musia byť 100% stabilný. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Našiel som tento program je veľmi užitočné pri pretaktovaní novej verzie pre klientov, pretože som si test na stabilitu oveľa rýchlejšie, ako to potom môžete dostať najlepšie OC rýchlejšie. Keď OCing pre niekoho iného, myslím, že je potrebné, aby boli čo najbližšie k 100% je to možné, pretože nikdy neviete, ako niekto môže použiť počítač.
|
| |||
| |||
| ah já tried až k postrašiť chyba zase preč! že veci dobre, môžem ho ukradnúť? |
|
| |||
| |||
| Yeh samozrejme, ale jestli se můžu zeptat nechcete používať na tomto fóre. Let chyba napadnúť ďalšie forum!
![]() |
|