![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Donate | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Nástroje témat |
|
| |||
| |||
| Hey gang, Práve som dostal nový Dell Inspiron 1520 s pre-Vista nainštalovaný. Nie som spokojný s Vista, takže by som chcel nahradiť to s XP. Mám Windows XP Pro SP2 verzie. Išiel som do biosu nastavit a nastaviť ho tak, aby rozpoznal prvé CD-ROM. I reštartovaní počítača so systémom Windows cd dovnútra vstúpila v oknách nastaviť, vybrali možnosť nainštalovať novú verziu systému Windows a ďalšie obrazovke som bola táto: Nastaviť nenašiel žiadne pevný disk vo vašom počítači nainštalovaný. Uistite sa, že všetky ovládače pevný disk zapnutý a správne pripojený k počítaču, a že každý disk-hardvéru configuation je správne. To môže zahŕňať beh-dodávané výrobcom diagnostických alebo nastaviť program Inštalačný program nemôže pokračovať. Ak chcete ukončiť inštaláciu, stlačte kláves F3. Každý, kto vedia, ako som to spravit? Všetko na tomto Inspiron funguje skvele, chcem len nahradiť operačný systém. Na zdravie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jo. Pravdepodobne budete musieť zakázať niektoré SATA za bezbožných dôvodu, s najväčšou pravdepodobnosťou
| |||
| |||
| Ako môžem zakázať SATA, a kde získam SATA ovládače? Nemám disketovú inštaláciu disku, USB alebo CD prácu? |
|
| |||
| |||
| usb disketa bude fungovať. Musíte sa dostať sa na zariadenie z CD s ovládačmi alebo na internetovej stránke hm Zabudol som presne, myslím, že vlastne nie je potrebné zakázať, stačí zasiahnuť F6 alebo čo to je "nainštalovať SATA ovládače" skôr, ako sa pohybuje XP cd na inštaláciu, nainštalujte je a ísť od toho dúfajme, že niekto vie, čo hovorím, a má niektoré vstupy. Som neporiadok teraz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Musíte zasiahnuť, keď kľúčové XP nastavenia začne inštaláciu SATA ovládačov.
| |||
| |||
| Pochybujem, USB disketa bude fungovať buď ako XP potreby SATA ovládače v priebehu prvej časti inštalácie, ktorá je v DOSe. |
|
| |||
| |||
| Ďakujem vám, že Dave je to, čo som hľadal. Myslím, že som urobil vysielania na deň, ako je vidieť, ako som sa nemožno formulovať myšlienky. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
ale to má zmysel, ak je to notebook s optickou mechanikou iba 1, a že má okná cd v ňom |
|
| |||
| |||
| Ako Vista je úplne nový operačný systém nebude existovať problémy, snaží downgrade? Hlavne, snaží dostať Vista ovládače pracovať ako XP? |
|
| |||
| |||
| akýkoľvek hardvér kompatibilný so systémom Vista je spätne kompatibilný, ale musíte XP ovládačov, nie vista ovládače |
![]() |
|