![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Donate | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Nástroje témat |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Dúfal, že niekto môže pomôcť s mojím tlmené-nechápavý otázky. Mám štyri roky starého počítača (OS Windows XP), čo je mierne rozmrzelý. Je to stále veľmi rýchla, ale má všetky druhy malé nedostatky, ktoré myslím, že by mohol byť vyrieši tým, že ho späť do továrne stave. Ditto mojom notebooku. Rozhodol som sa usporiadať prvý notebook sa v prípade problémov a hádajte čo - som teraz v kompletnú rôsol! Vykonal som kompletnú novú inštaláciu systému Windows XP na notebooku pomocou správneho disku, ktorý prišiel s balíkom SP2 naložené. Šlo všetko OK, ale nechápal som o rozdelení tak som skončil s OS naložené na notebooku štyri samostatné časy (bola predtým urobil dvakrát priatelia). Našiel návod na internete, ktoré vysvetľuje o nich, a ako to urobiť nainštalujete po ich zrušení, a uvedomil, že to, čo som mal urobiť ako OS teraz zaberá 34% z môjho pevného disku. Takže ....... zdalo rozumné a skúste to znova, odstrániť oddiely a potom vykonajte čistú inštaláciu. Ale môj disk systému Windows XP teraz nebude fungovať v notebooku. Jednoducho nebude uznávať. Disk je v poriadku, ako ostatné disky sú uznané, disk je v poriadku, pretože je uznaná môj PC, ale to jednoducho už nebude fungovať v notebooku. Prosím, môže niekto pomôcť s návrhmi, ako I'm getting docela frustrovaní. Po druhé, som teraz veľmi opatrné, robiť čokoľvek, aby môj PC aj keď to naozaj potrebné prijať späť do továrne stave. To je asi naozaj hlúpa otázka, ale je tam nejaký dôvod, prečo by som nemal používať "Formát" voľba na mojom disku C (všetko až po zálohovanie samozrejme)? Vyzerá to, že by sa malo dosiahnuť, čo potrebujem, ale po skúsenostiach notebooku som vydesený k chaosu, ktorý sa tiež! Thanks for any help Yvonne |
|
| |||
| |||
| Hello Yvonnet Vitajte na TCF Pripadá mi, ako stlačení "Stlačením ľubovoľného klávesu spustíte systém z disku CD" viac ako len raz, pri inštalácii XP. To nie je vaša vina, a nie je to naozaj vysvetliť tým, že Microsoft si to nemal robiť, alebo skončí s nákladom oddielov. Môžete post pic svojho začiatku voľby ako ten dole? [boot loader] timeout = 1 default = multi (0) disk (0) rdisk (0) partition (4) \\ WINDOWS [operating systems] multi (0) disk (0) rdisk (0) partition (4) \\ WINDOWS = "Microsoft Windows XP Professional" / fastdetect Táto informácia sa nachádza kliknutím pravým tlačidlom myši na ikonu Tento počítač / Upresniť / Spustenie a zotavenie systému kliknite na kartu Nastavenie kliknite na kartu Úpravy. To prinesie až to, čo som vložil do súboru programu Poznámkový blok, skopírujte a vložte sem. S pozdravom bude samozrejme líšiť od bane, nebojte sa o tom. |
|
| |||
| |||
| Ďakujem za privítanie, a rýchla odpoveď. Zrejme veľa ľudí tu pekné, možno môžem prispieť nejaký dátum, miesto pýtať hlúpe otázky ..... Vďaka aj pre presné inštrukcie, ktoré boli veľmi užitočné, keď prišiel s týmto: zavádzač timeout = 30 default = multi (0) disk (0) rdisk (0) partition (1) \\ WINDOWS Operačné systémy multi (0) disk (0) rdisk (0) partition (1) \\ WINDOWS = "Microsoft Windows XP Home Edition" / noexecute = OptIn / fastdetect multi (0) disk (0) rdisk (0) partition (1) \\ WINDOWS.1 = "Microsoft Windows XP Home Edition" / fastdetect / noexecute = OptIn multi (0) disk (0) rdisk (0) partition (1) \\ WINDOWS.0 = "Microsoft Windows XP Home Edition" / fastdetect Yvonne |
|
| |||
| |||
| Neexistujú žiadne také veci, ako hlúpe otázky Yvonnet Teraz Odstrániť tieto riadky nižšie v programe Poznámkový blok a uložiť multi (0) disk (0) rdisk (0) partition (1) \\ WINDOWS = "Micro soft Windows XP Home Edition" / noexecute = OptIn / fastdetect multi (0) disk (0) rdisk (0) partition (1) \\ WINDOWS.1 = "Mic Rosoft Windows XP Home Edition" / fastdetect / noexecute = OptIn multi (0) disk (0) rdisk (0) partition (1) \\ WINDOWS.0 = "Mic Rosoft Windows XP Home Edition" / fastdetect Tiež zmeniť timeout = 30 na timeout = 1 Reboot, a že by mala problém vyriešiť. |
|
| |||
| |||
| Je smutné, že problém stále existuje. Vedel ako je navrhnuté, ale disk stále nie je uznaná. Snažil reštarte sa disk do mechaniky, a tiež sa snažil po vložení disku do počítača a beží, ale žiadna radosť. Dobrá práca je príliš skoro na drink! |
|
| |||
| |||
| Choďte do bios a uistite sa, že zavedenie z pevného disku nie je cdrom. Viete, ako to urobiť? |
|
| |||
| |||
| Myslím, že by som sa lepšie s niektorými pokynmi - menšiu šancu na mňa pôsobí ešte väčší zmätok. Cením si všetku pomoc, a dobu, po ktorú mi dal Yvonne |
|
| |||
| |||
| OK Take disk XP z cdrom. Znovuzrodenie a pozrite sa, keď čierna obrazovka príde na správy; "Stlačte kláves F2 (príklad) vstupovať Setup" Tým sa dostanete do bios Pozrite sa na túto obrazovku a zmenu prvej bootovacie sekvencie na pevný disk alebo inými slovami IDE 0 Uistite sa, že uložíte nastavenia pri ukončení. |
|
| |||
| |||
| Vďaka za skvelé vysvetlenie - mojej obrazovke vyzerá inak na vás, ale poradie je stanovený ako: 1. Pevný disk 2. CD-ROM 3. Diskety takže sa nedotkol nič a nechal tak ako to je. Je to pravda? Yvonne |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| CD-ROM, musí byť prvý v poradí zavádzaní z xp cd
|