![]() |
| |||||||
| Региструјте се | Сите Шпијун | Стафф Лист | Донирајте | Претраживати | Данашњи Постови | Означи форуме као прочитане | Правила Форума |
|
| Погледај Резултати Анкета: Како корисно је мој извештај? 1-5 (5 = најбоље, 1 = најгоре) | |||
| 5 | | 2 | 16,67% |
| 4 | | 5 | 41,67% |
| 3 | | 4 | 33,33% |
| 2 | | 0 | 0% |
| 1 | | 1 | 8,33% |
| Гласачи: 12. Не можете гласати на овој анкети | |||
![]() |
| | Алати тхреад |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| његове једноставно. мајка одбор се Главног одбора где утикач у ствари као што је ваш ЦД-РОМ и хард диск у дискетну јединицу и свој. изгледа овако.
Ова плоча је опремљена само Поседује АГП 8кс тако да ћете морати Поседује АГП 8кс (или Поседује АГП 4кс) Графичке картице да га користите са. ![]() Ова плоча је опремљена само / ПЦИ-Е 16кс, тако да ћете морати / ПЦИ-Е 16кс (или / ПЦИ-Е 8кс) Графичке картице да га користите са. ![]() матична плоча има свој процесор као. постоје многе различите димензије процесора а уз које су многе различите заједнице мајке које држе различите величине. -------------------------------------------------- ---------------------------------------------- Постоје ствари које се зове графичких картица. оно што раде да је процес доста података као у играма. као што је детаљно и рендеровање и многе друге ствари. они имају посебну меморију на графичке картице које имају податке за животну средину за игру. дођу на ПЦИ, АГП / ПЦИ-Е и ПЦИ-е 16кс. можда мисле, "зашто толико ПЦИ-тхингыс?" добро, зашто су назвали их све то, нема појма. ПЦИ-1. је био велики врсте. они су врло старе и датиран ван. Поседује АГП онда је дошао, она се залаже за "Напредни графика порта" не дајте име будала вам је такође застарео. Нисам сигуран где / ПЦИ-Е 1кс дошао, али не добијају га мешати са ПЦИ-Е 16кс. они су потпуно другачији. сада / ПЦИ-Е 16 пута су најбољи. су брже и да кошта мање од Поседује АГП или било које друге врсте за ту ствар. ![]() ПЦИ - ![]() Поседује АГП ![]() / ПЦИ-Е 1кс ![]() / ПЦИ-Е 16кс -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------- РАМ-а је још једна компонента која сте ставили у ваше матичне плоче да направи рачунар на послу. Његова је скраћеница за рандом аццесс меморы. У суштини, она има податке за апликацију коју тренутно користите. ако не довољно, онда рачунар ће добити спор. Шта се дешава ако вам понестане је да ће користити хард диск као резервну копију за РАМ-а ако је потребно, али хард диск ће бити врло споро у односу на РАМ-а. Постоје 3 главна типа РАМ меморије. ДДР, ДДР2, и ДДР3. ДДР је била последња генерација и сада стандард ДДР2. ДДР2 ради на вишим брзинама и ефикаснији. нису компатибилни уназад. ДДР3 је нов и треба више времена да се развије. Такође, ако имате 32бит оперативни систем (оперативни систем = Оперативни софтвер (нпр.: КСП, Виста, 2000, 98)) само ће детектовати 3.25ГБ РАМ МАКС. Ако желите више да користите, морате да добијете 64бит оперативног система. Проблем је, 64Бит оперативни систем има много проблема са компатибилношћу са много софтвера. Виста 64Бит је боље подршке у односу на сада 64Бит КСП-а. ![]() ДДР ![]() ДДР2 ![]() ДДР3 -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------- Сада за хард диск. хард дискови долазе у 4 различите врсте. само 2 од којих се углавном користи. дођу у интегрисано развојно окружење, Е-ИДЕ (интегрисано развојно окружење побољшане), САТА, и СЦСИ?. САТА је постао стандардна, а друга старији рачунари још увек користити Е-ИДЕ. имају сви ти подаци које сте сачували. када је податке потребно је да чита и шаље га у РАМ-у. постоји неколико варијанти сваког од њих. (САТА1, САТА2) (СЦСИ-68-пинске и 80-пинске) итд конектори су сви различити. -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ---------- Оверцлоцкинг се што рачунар ради брже него део своје деонице брзином. (Тј процесор брзине 2ГХз акција покреће на 3ГХз). Можете оверклоковања процесора, графичке картице, РАМ-а. и неколико других ствари. скраћен рок за оверклок је "ОК". напомена, када сте Оверцлоцкинг поништити све делове рачунара гаранције делова који не оц. -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------- за сада процесора Куоте:
-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------------- У реду, напајања време. Напајање се често назива ЛУП, или напајања јединица. сећате, оно што чини добро напајање за бок крај компјутера са захтевним делови нису колико Вотс је (нпр.), али 400Уатт ЛУП углавном ампер на 12В линији. Шта је ово? Па, њена моћ кабл који иде директно из напајања на графичке картице. / ПЦИ-Е 16кс картица користити 6 ракље адаптера. веома је важно да имате добар ампер на овој линији, или картица можда неће исправно функционисати. Ефикасности је друга ствар. ако вам ЛУП је само 50% ефикасни, онда нећете добити толико енергије као рекламира јер пуно енергије ће бити изгубљен у топлоту. Такође, пре куповине напајање увек гледати на критике (и то за све што стварно купи), а ако кажу да је лоше, не добијају се то. Лоше напајање може бити судбина цео изгради. -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ----------- Хлађења је следећи. Почнимо са основама. Добро хлађени случај. Када тражите случају да желите да знате како добар проток ваздуха. шта би требало да изгледа јер је онај који има 120мм вентилатор на предњој страни да унос хладан ваздух, јер хладан ваздух се налази на доњем делу до темеља. ваздух ће ићи од тамо, до случаја. добар процесор хладњак (стићи у минут) ће имати 2 фанове. једна сиса и један дувања. једно сисање ће хладан ваздух са предње предмета и један који дува супротно од бити сисање и одувати сада топли ваздух. следећи вентилатор на полеђини случај ће издувних топлог ваздуха. од топлог ваздуха расте, вентилатор се обично налази на горњем делу леђа предмета. ![]() -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------- Хеатсинкс хлађења. Шта је хладњак? Па, његов метални део који иде на ствари као што су процесор или ГПУ-(графика процесорску јединицу (то на графичку картицу)) итд какву помоћ своје чува оно што остане је хлађење кул. уз то је вентилатор који се монтира на хладњак да помогне растурити топлоту на њему. Постоји неколико ствари које треба да изгледају кад добијам, нарочито ако ваш ће оверцлоцкинг. Бакар је најбоље тамо. то диссипатес топлоту брзо, тако да је једна ствар коју треба да изгледа када постаје један. друга ствар коју треба да тражите су ове ствари називају топлотне цеви. цеви су чврсто онога што је икада материјал се користи да би се хладњак топлоту чак и брже. нормално видите само те у ЦПУ Хеатсинкс али сада можете надоградити неке графичке картице Хеатсинкс са њима. Када примените ваш хладњак не могу само да га ставите на и оду. морате да користите оно што они називају "термо маса" да се веже ЦПУ и хладњак заједно тако да заиста могуће пренети топлоту ван ствар је хлађење. Арктик је од сребра 5 # 1 избор. то је 99,9% реална сребра. зашто је ово добро? добро, сребро боље проводи топлоту од бакра, сребра, али је опасно. можете добити на руке имаш проблема. Латекс рукавице не лепо. ![]() -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -------- Навијачима. они долазе у неколико величина. 80мм, 92мм, 120мм и неколико других. шта да тражите у вентилатор. 1 Сизе Маттерс. већи вентилатор, расхладни више подручју које покрива, мање брзине морате добити добар проток ваздуха. 2 вентилатора бука може бити досадне. бука се оцењују од стране дБА, (децибела) 3 ЦФМ (или кубних стопа у минути) је колико се добија проток ваздуха. ![]() -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------ Звучне картице. нису сви исти. Почнимо са квалитетом звука. Постоје 4 битне, 8 бита, 16 бита, 24 бита и 32 бита. 32-битна картица се не види често, оно што су карте 24 дана, сада обично имају. неке картице имају сопствени аудио процесор има на њима па кад играње вам даје више фрејмова у секунди. (На то добити у минут), а неки чак имају Кс РАМ-а на њима који садржи Супер квалитет звука за игру као у Баттлефиелд 2 и Баттлефиелд 2142 и плен. ове карте ће имати на располагању "сурроунд" звук у играма, где, када помаже пронашли лако непријатеља. Сам добио 5.1 сурроунд звука из Логитецх за само $ 32! стварно добар систем превише! ![]() [ДИР] хттп://и106.пхотобуцкет.цом/албумс/м265/фунгусбоы/соундцард2.јпг [/ ИМГ ![]() -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ------ ФПН може стајати за многе ствари. Знајући како да се схвати шта то значи термин је једноставно. када говоримо о игри родови'с ФПН значи пуцачина из првог лица. када говоримо о перформансама у игри ФПН значи сличица у секунди. да се мерење како налетима утакмице играју се. ниска је као ФПН престати и отићи, а бок ФПН је глатка игре. ФПС у другим терминима као што су стопа у секунди обично не долазе овде. Волела бих да сам могао само да задњих 5 слика приказују уместо да кликнете на њих. каже да морам да добијете дозволу од модератора ЕР нешто ... било ко, да ли ви момци да мој извештај је добра? све то је једноставно објаснити новим градитељима о компјутерима. Мој систем: Врх Сецрит
|
|
| |||
| |||
| Тханкс фор схаринг. Само једна ствар, на упутству овако да ли је све 100% тачне. Ако видите нешто што треба разјаснити пост овде и Мод ће вам помоћи у уређивању информација. |
|
| |||
| |||
| Да ли да је потребно да измените ништа слободно ми реците. Ја сам увек додавање, измену ово да ли је тачно и исправно написане Едит-то цех није како да га саставили, само о томе шта патс су и информације о њима за лако разумевање онога што они раде. само у случају да неко добије збуњена. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Никада нисам направио компјутер па сам помислио бих проћи коментар. Већина звучи / изгледа добро слика сигурно помоћи. Међутим постоји потреба за комплетну листу процесора свакако је потребно само неколико примера који могу бити релевантне ствари. Шта је са случајевима сами? Ја не знам шта би један да купи, да будем искрен.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Изгледа добро, хвала за дељење.
| |||
| |||
| Могу ли предложити да бисте могли претворити ово у Бу-корак-корак за нове градитеље? Веома је добра и слике сигурно помоћи. Уелл доне! |
|
| |||
| |||
| хвала вам свима! ви мислите да модератор може да тих последњих 5 слика тако да донт имати да се кликне на њих? корак по корак, зар не? Хмм ... Ја ћу ускоро направити видео на том потом. запамтите, ово није за препоруке шта да радим, само информација о томе шта су. Не, ја донт мислити цео процесор листе било потребно, али је у наводницима. после укрцати у авион ја цитирам оно што је сада стандард. Едит-не заборавите да гласате на овој анкети горе нит: Д |
|
| |||
| |||
| Корак по корак водич звучи добро за мене. Где да се покрене и како да све заједно.
__________________ Евро првенство савет = Шпаније и Торрес <- Проклета сам да сам ставио улог на њих Направите сиромаштва Историја Правда за 96 <- Погледајте |
|
| |||
| |||
| мислим да могу да урадим. |
|
| |||
| |||
| Мислим да би било кул да је ово лепљивом. али имам осећај да никада не би десило ... баш смешно. даље забавно мисао мада Хинт Хинт * * * * миг миг: Д |
![]() |
|
Сличне теме | ||||
| Низ | Тему Започео | Форум | Одговора | Последњи пост |
| Тражите софтвер сазнати шта Рачунарске Компоненте Имам! | пцнеуб | Опште Хардвер Ћаскање | 1 | 7. децембар 2009 12:09 |
| УК Позиција на бежични Н и 5ГХз објашњено. | Форды | Умрежавање, Модем & ВоИП | 5 | 6. децембар 2009 16:59 |
| ЦМОС-цоммандс.аныоне зна основе | асхмехта | Опште Софтвер Ћаскање | 3 | 14. мај 2008 14:49 |
| Рачунара (компоненте) који користе најмању количину енергије? | самосан | Опште Хардвер Ћаскање | 3 | 8. Мар 2008 04:53 |
| Које компоненте? (Хелп) | диурно | ЦПУ, матичне плоче и РАМ меморије | 11 | 20. новембар 2007 07:20 |
| Алати тхреад | |
| |