Travel Fans
Go Back   Сок рачунара Рачунарски софтвер Опште Софтвер Ћаскање

Register

Споро покретање Учитавање странице

Reply

Алати тхреад
Old 29тх Маы 2009, 13:01
Пуноправни члан
Поруке: 82

Хи алл. Нисам сигуран да ли сам на правом месту овде, али ако не, сигуран сам да це неко да ми исправни ..
Мој рачунар сам купио пре око 9 месеци. То је био обичај изграђен на мој Спец.
Интел Цоре 2 Куад К9400@2.66 ГХз
800 6400пц КСМС 4ГБ меморије (2 кс 2)
1ГБ Радеон 4870 видео картице
2 кс 500ГБ САТА се ХД'с
Спољни диск 750 ГБ

Она обавља сасвим добро као што очекујемо, али траје годинама покренути па чак и када је до прозора и ради, прво покушајте отварању ИЕ-у или Оутлоок Експресс траје заувек. Када се и приказују своје ОК мада бих ја то очекујем да и даље буде бржи.
Кликом на уеб страницама никада није инстант и готово увек показује прогрес бар заустављања у близини завршено добар пар секунди пре него што уствари отварања странице.
Користим рачунар за сурфовање али и за Флигхтсим. Флигхтсим ради веома лепо са овим подешавање.
Мој ИСП-ми даје брзину око 2000 до 5000 кб / с, али цак и на 5000 отварања страница није брже.
Ако вам је потребно више информација, сигуран сам да су заборавили нешто потребно, молим вас јавите ми.

Old 17. Мар 2009, 08:11
Пуноправни члан
Поруке: 21

Десни клик на Мы Цомпутер и одаберите Манаге, изаберите уређај за управљање, можда и изглед, ако је све икона са жутим и симболе? ако је тако да возача није инсталиран цорецтлы или нимало .. ако не и драјвер проблем је ХДД са вама оперативни систем на њега, можда има лоше секторе, мој савет је да га врате тамо где сте баугхт рачунар,
Old 6. Јан 2009, 20:26
Члан забрањен
Поруке: 2

Уверите се да немате непотребне програме приликом покретања програма. Користим ЦЦлеанер да видим шта је у руднику: Тоолс / покретање и обрисати све осим фиреуалл и антивирусни.

хттп://мајоргеекс.цом/ЦЦлеанер_Слим_д4191.хтмл
Old 7. Нов 2009, 02:54
Пуноправни члан
Поруке: 21

Донт вам треба да преузмете програм за то, у менију Старт изаберите Покрени, укуцајте: мсцонфиг. на ригхтханд страни разматра видите картицу која каже покретања, само децелецт све и изаберите само потребне програме.
Old 7. Нов 2009, 04:38
Пуноправни члан
Поруке: 82

Много хвала за ваше одговоре феллас. Будући да сам постед овај сам прешао на Уиндоус 7 Њен много брже, али хвала за "покретање" информације .. Ја немам много тамо, али никада није стварно сигуран како да се отарасим свега тога ..
Много хвала опет

Дени
Reply

Register

Сличне теме
Низ Тему Започео Форум Одговора Последњи пост
Споро покретање КСП-проблем ксалице15кс Уиндоус оперативни системи 2 1. мај 2009 15:57
Опширно се времена утовара / успорити рачунар цонфусед10 Уиндоус оперативни системи 28 17. фебруар 2009 15:38
Виста оптерећења, програме у стартуп Почетак Учитавање Онда Цомпуер рестартују цаселлес206 Уиндоус оперативни системи 2 17. фебруар 2009 11:28
Одг: КСП-Покретање је јако споро сада сунгод000 Вируса, спыуаре и безбедност 5 27. фебруар 2008 10:17
КСП-Покретање је јако споро сада сунгод000 Уиндоус оперативни системи 5 23. фебруар 2008 15:54
Алати тхреад

Преводи Поуеред бы Powered by Google
Arabic Bulgarian Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2010 Рачунарски сока.

Поуеред бы вБуллетин ® ® Ауторска права © 2000 - 2010 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009 ИПС, Инц