![]() |
| |||||||
| Региструјте се | Сите Шпијун | Стафф Лист | Донирајте | Претраживати | Данашњи Постови | Означи форуме као прочитане | Правила Форума |
|
![]() |
| | Алати тхреад |
|
| |||
| |||
| Хи алл. Нисам сигуран да ли сам на правом месту овде, али ако не, сигуран сам да це неко да ми исправни .. Мој рачунар сам купио пре око 9 месеци. То је био обичај изграђен на мој Спец. Интел Цоре 2 Куад К9400@2.66 ГХз 800 6400пц КСМС 4ГБ меморије (2 кс 2) 1ГБ Радеон 4870 видео картице 2 кс 500ГБ САТА се ХД'с Спољни диск 750 ГБ Она обавља сасвим добро као што очекујемо, али траје годинама покренути па чак и када је до прозора и ради, прво покушајте отварању ИЕ-у или Оутлоок Експресс траје заувек. Када се и приказују своје ОК мада бих ја то очекујем да и даље буде бржи. Кликом на уеб страницама никада није инстант и готово увек показује прогрес бар заустављања у близини завршено добар пар секунди пре него што уствари отварања странице. Користим рачунар за сурфовање али и за Флигхтсим. Флигхтсим ради веома лепо са овим подешавање. Мој ИСП-ми даје брзину око 2000 до 5000 кб / с, али цак и на 5000 отварања страница није брже. Ако вам је потребно више информација, сигуран сам да су заборавили нешто потребно, молим вас јавите ми. |
|
| |||
| |||
| Десни клик на Мы Цомпутер и одаберите Манаге, изаберите уређај за управљање, можда и изглед, ако је све икона са жутим и симболе? ако је тако да возача није инсталиран цорецтлы или нимало .. ако не и драјвер проблем је ХДД са вама оперативни систем на њега, можда има лоше секторе, мој савет је да га врате тамо где сте баугхт рачунар, |
|
| |||
| |||
| Уверите се да немате непотребне програме приликом покретања програма. Користим ЦЦлеанер да видим шта је у руднику: Тоолс / покретање и обрисати све осим фиреуалл и антивирусни. хттп://мајоргеекс.цом/ЦЦлеанер_Слим_д4191.хтмл |
|
| |||
| |||
| Донт вам треба да преузмете програм за то, у менију Старт изаберите Покрени, укуцајте: мсцонфиг. на ригхтханд страни разматра видите картицу која каже покретања, само децелецт све и изаберите само потребне програме. |
|
| |||
| |||
| Много хвала за ваше одговоре феллас. Будући да сам постед овај сам прешао на Уиндоус 7 Њен много брже, али хвала за "покретање" информације .. Ја немам много тамо, али никада није стварно сигуран како да се отарасим свега тога .. Много хвала опет Дени |
![]() |
|
Сличне теме | ||||
| Низ | Тему Започео | Форум | Одговора | Последњи пост |
| Споро покретање КСП-проблем | ксалице15кс | Уиндоус оперативни системи | 2 | 1. мај 2009 15:57 |
| Опширно се времена утовара / успорити рачунар | цонфусед10 | Уиндоус оперативни системи | 28 | 17. фебруар 2009 15:38 |
| Виста оптерећења, програме у стартуп Почетак Учитавање Онда Цомпуер рестартују | цаселлес206 | Уиндоус оперативни системи | 2 | 17. фебруар 2009 11:28 |
| Одг: КСП-Покретање је јако споро сада | сунгод000 | Вируса, спыуаре и безбедност | 5 | 27. фебруар 2008 10:17 |
| КСП-Покретање је јако споро сада | сунгод000 | Уиндоус оперативни системи | 5 | 23. фебруар 2008 15:54 |
| Алати тхреад | |
| |