![]() |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Одиграо ово јутрос и морам рећи да је најбољи ФПН да буде објављен ове године (можда чак и последњих неколико година) ![]() Овде је видео то на Ыоутубе Демо је доступан за преузимање Овде И овде То је 1,8 свирке, па ако користите диал-уп пазите се! Куоте:
ууу.Траде4Фрее.ие Није реална опасност да ће компјутери почети да размишљају као мушкарци, али да ће људи почети да размишљају као што су рачунари. Тамо где не постоји опција, не може да постоји избор! ![]() Мој систем: Неки други љубавник!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Изгледа као своје ӕе бити сјајна игра, али мени је требало 5 сати да преузмете и 15 минута да се заврши па бооооо!
| |||
| |||
| Куоте:
![]() Али, то вам не осећа како добра пуна игра ће бити
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Није реална опасност да ће компјутери почети да размишљају као мушкарци, али да ће људи почети да размишљају као што су рачунари. Тамо где не постоји опција, не може да постоји избор! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| завршио доунлоадин скинути са ИГН Доунлоад Манагер не знам колико је моја, али је почео у 10:30 и завршили у 15:37 тај ...................... 5хрс 7 минута ..... мислим?
| |||
| |||
| Само уступио кратак видео на ЫоуТубе, Провјерити то вањска страна Овде
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Није реална опасност да ће компјутери почети да размишљају као мушкарци, али да ће људи почети да размишљају као што су рачунари. Тамо где не постоји опција, не може да постоји избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| шта сте користити за снимање хыперцам игра? правила игре и да није тако страшно као што изгледа иако приколице, али пуна игра може имати и много више различитих бића. |
|
| |||
| |||
| Користио сам Фрапс, Да се надам да ће ускоро добити игру
|
| |||
| |||
| Ксацтлы ако покушава да избегне стравичан игре Биосхоцк је вероватно једна од последње игре које треба да се игра. ![]() Препоручује се за 17 + и цео стил игре је дизајниран да играч неугодно и нервозан. Ово у комбинацији са крвљу, Горе и девојчице убадање људи са шприцеве треба да буде довољно да неко покушава да избегне другде страшно изгледају. |
|
| |||
| |||
| Да ипак им 14. Уат ыа неӕе је забавна игра и најбоље у том једном нервозан и да девојка није језиво страшно али језиво Схес певање и убадање тог момка помало растројен. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ја преузели ову игру пару, да добијем неки велики спор одзив миша, чак са њом он1024 рез и низак или офф на све ....
|
Сличне теме | ||||
| Низ | Тему Започео | Форум | Одговора | Последњи пост |
| Биосхоцк пада на 64 битне системе Виста Ултимате | самкенуицк | ПЦ и конзолу за игре | 0 | 5. јун 2009 01:44 |
| Биосхоцк | Емрыс88 | ПЦ и конзолу за игре | 3 | 22. Јул 2007 14:42 |
| Алати тхреад | |
| |