Travel Fans
Go Back   Сок рачунара Рачунарски софтвер ПЦ и конзолу за игре

Register

Нема звука у ЦОД5 након инсталирања закрпе

Reply

Алати тхреад
Old 7. Мар 2009, 08:23
Донатор ВИП
Поруке: 1.275

Јуче сам инсталирао нови патцх за игру Цалл Оф Дуты 5. Сада сам без звука. У игри кликните на дугме Опције и звук је стерео приказује. Имам 5.1 сурроунд "(све је исправно радио пре закрпе). Она неће дозволити да ми мења подешавања звучника, приказује поруку:

"Да бисте променили конфигурацију звучника вам је потребно да промените подразумевани уређај за репродукцију звука у прозорима подешавање и поново покрените игру."

Ја сам помоћу Видик 64 и имају уграђене АМД аудио-уместо звучне картице. Када сам десни клик на икону Уиндоус звучника постоји опција за "уређаја за репродукцију", тако да кликнете на њега. Дођем до првих слика у прилогу испод. Кликом на дугме конфигурација дођем до другог слику који су придодати испод који показује 5.1 окружују истакнуте. Сам тачно следеће кораке да "промените подразумевани уређај за репродукцију звука у Уиндоус подешавања?" Приметити на прву слику која се проверава Аудио звучници. Ако ја радим све исправно онда ваљда треба да се обратите произвођачу игру, али ако ја радим нешто погрешно онда је потребно да знам како да то урадите исправно ЛОЛ.

* НАПОМЕНА: ја ово стављање у ОС секцији, јер питање је да ли сам тачно сам проблема са снимања проблем у оперативни систем (Виста 64), а не како да се игра глупа да призна да сам учинио исправан корак. Мислим да могу да идем у звук, али то није хардуаре-ски проблем, казе да је игра прозори проблем Лол мислим да је закрпе проблем, али као што сам рекао желим да будем сигуран да сам моју манипулацију Видик исправно.

Ох, ја немам најновије драјвере за мој АМД, ја сам само проверени.

Аудио.ЈПГ

Аудио2.ЈПГ

Old 7. Мар 2009, 08:31
Администратор
Поруке: 10.279

Нема звук у свему или само игру?

Мој систем: Хыбр Д!

Процесор (и):
АМД-Турион 64 Кс2 ТЛ-64 2.
Матичне плоче:
ХП-нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВидиа 7150М Онбоард Инте
Звучна картица:
Интегрисана 5.1 Онбоард
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички диск (и):
18кс / ЦД ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / ЛУП:
Стоцк КС
Хлађење:
Стоцк КС
Мреже / Интернета:
10/100 Српски / 10МБ Богородице
Монитор (е):
17 "УКСГА + се ХД уидесцреен
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 7. Мар 2009, 08:46
Донатор ВИП

Само једну игру, зато сам сигуран да је ознака. Ја само нисам сигуран да ли постоји неки "подразумевано подешавање" за игре негде у Висти нисам налаз. Проверио сам подразумеване програме, али не видим ништа што би отежавају игру, и наравно да сам прошао кроз Подразумевани Репродукција уређаја, као што сам горе наведено. Нико други сам говорио на серверима игре имао сличан проблем са закрпе, и нисам још ништа пронаћи на мрежи. Зато желим да се уверите да то није нешто што сам недостају Видик поставку.
Old 7. Мар 2009, 09:00
Администратор
Поруке: 10.279

Не можете много учинити, осим деинсталирам закрпу?
Old 7. Мар 2009, 09:04
Донатор ВИП

Ок, па сам поглед на тачно место у оперативном систему Уиндоус да игра ми је рекао да промени?

Едит: Зашто сам рачунар сок тхингиес на овај пост ЛОЛ?

Другог Едит: Нема везе они су нестали сада ЛОЛ. Можда је проблем ја видим гласове визије и слуха?
Old 8. Мар 2009, 04:17
Нови члан
Поруке: 3

Коначно! неко други ко има тај проблем!
Прилично много ли-ИМ користите 32-битни Виста са Реалтек звучну картицу ... и сада нема звука у ЦоД5 након инсталирања најновије закрпе .. и да, имам најновије драјвере АМД ..
Па .. ако неко зна решење за ово ....
Old 8. Мар 2009, 04:28
Нови члан

Ах ха,! И сада знам решење!
хттп://ууу.цаллофдуты.цом/боард/виеу...?ф=29&т=101457
Користио сам методу А. и то радили.
Наравно, звук је мало висе јебани него раније .. али постоји
Очигледно, трајно решење за овај проблем ће бити објављена у 1.3 исправку.
Old 8. Мар 2009, 11:52
Донатор ВИП

Треба да поново проверити на овом Оулы, извините. Да сам нашао решење након што сам се побринуо мој Уиндоус није био забрљао. Нисам кликните ваш линк, али ја претпостављам да је ретардиран звучне поставке до 16 бита 44100 Хз поправити?

Очигледно стари добри Треыарцх је одлучио да управо одувати Виста у своје најновије "закрпе".

МОЛИМО вратити ИНФИНИТЫ СЛУЖБА !!!!!!!!!!!!!!
Old 8. Мар 2009, 12:18
Нови члан

Ыуп, тај поправити.
Слажем се бесконачно Ворд је ЦОД 4 је много боље ..
Не само да је више полирана .. мање грешака + грешке
Али, тбх, мислим да стварно игра (тј. прича, игривост) такође је био бољи
Old 11. Мар 2009, 12:40
Нови члан
Поруке: 1

Хи, линк изнад не ради, плс пост овде поправити, ја се виста64 и после закрпе, нема звука у игри, звук савршено ради у било којој другој апликацији тхоугх.Тханкс
Reply

Register

Сличне теме
Низ Тему Започео Форум Одговора Последњи пост
Цод 5 патцх за помоћ - Цан'т Играј игру аыманмхмд ПЦ и конзолу за игре 0 26. мај 2009 23:44
ИНТЕЛ ДГ35ЕЦ Плоче - Проблем са инсталирањем звучне картице јмлеугенио Звук, звучници и МП3 плејери 1 25. мај 2009 20:37
Човек се ти уимпы ЦОД5 играча Бубба ПЦ и конзолу за игре 9 7. фебруар 2009 08:27
Нема звука након инсталације новог Етхернет цард Бее117 Звук, звучници и МП3 плејери 5 20. Јул 2008 19:03
Мај патцх уторак Издање евилфантасы Уиндоус оперативни системи 0 19. мај 2008 10:19
Алати тхреад

Преводи Поуеред бы Powered by Google
Arabic Bulgarian Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2010 Рачунарски сока.

Поуеред бы вБуллетин ® ® Ауторска права © 2000 - 2010 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009 ИПС, Инц