![]() |
| |||||||
| Региструјте се | Сите Шпијун | Стафф Лист | Донирајте | Претраживати | Данашњи Постови | Означи форуме као прочитане | Правила Форума |
|
![]() |
| | Алати тхреад |
|
| |||
| |||
| Здраво Ја се питам да ли је вредно унапређење моју графичку картицу да се продужи живот мој бедан играчки ПЦ ... Ја сам нешто јефтино (око £ 50, £ 60 опсег) ... И'м нот у потрази за било поуефул да обезбеди савршене графике, али бих онај који може да игра много новијих игара (Цалл оф Дуты 4, Ассассинс Цреед итд. можда само још старије игре као што су Неверуинтер Нигхтс 2). Да ли сам сањао или не картица као што је ово постоји .. ја сам стварно без идеја? шта је шта ... Херес моје спецификације .. АМД Атхлон (КСП) 2600 + 2.00ГБ РАМ-а НВИДИА ГеФорце ФКС 5200 Уиндоус КСП Хоме Едитион Било каква помоћ добродошла ... Колин |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Најбржи Поседује АГП картица је АТИ 3850 Његова кинд као Писсинг у ветар али ако мене питате, потпуно надоградити би најбоља опција
ууу.Траде4Фрее.ие Није реална опасност да ће компјутери почети да размишљају као мушкарци, али да ће људи почети да размишљају као што су рачунари. Тамо где не постоји опција, не може да постоји избор! ![]() Мој систем: Неки други љубавник!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мислим да је то најбољи начин да га ставите. Надоградња Поседује АГП заиста није вредно времена.
"Волео сам П182 толико да, када моја жена је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, ја купио Онда је једна, а када сам хтео мачку., Ја купио П182 П182. Није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мој систем: ӕ-¥ А̊ ¤ А̊
|
|
| |||
| |||
| Можете да надоградите своју картицу и да би бољу графику, наравно без обзира шта су други рекли. Ваш стварни проблем ће бити процесора. Чак и ако сте имали бољу графичку картицу и даље не могу играти игре које се од наведених процесора преспоро. Имам веома симулар подешавање рачунара са Вама тако да можете да ми верујете на овом. |
|
| |||
| |||
| Да, да будем искрен тај што сам мислио ... ја сам био у нади / делудинг ја сам могао да добијем од моје актуелне систем за играње на мало дуже ... Ох, добро ..... ја донт имати новца за нова систем тако да ћу само да се од играња на свом пс3 ![]() .... Хвала за помоћ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 2гиг овнови срамотно не на свим, нарочито не за КСП .. у тренутку сам ради Виста на 1гиг (глупо, али сам се по .. само) Зашто не надоградите графику и процесор? Или је новац увек проблем?
|
| |||
| |||
| Да сам додао 2 свирке ... то сам дошао са само 128МБ ..... ја могу да урадим ако могу добити неки новац заједно (добити посао) ... Да ли је тешко да се промени .. Процесор графичку картицу лако као што сам то учинио Б4 .... Свака Препоруке о томе шта процесора / графичке картице ће бити добро, а не масовно скупо? |
|
| |||
| |||
| Нисам сигуран шта је свима у земљи, али 2.4ГХз Атхлон КСП ЦПУ важи и за миниунм од 75 $ УС. То чак и не укључују испоруку. Цена обично се не исплати и да ће само отворити још неколико игара. Ја бих најбоље је да уштедите нешто новца и добити ГООГ баребоне систем и рецылце ХДД, диск јединицу, тастатура, миш и монитор. |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Овај систем је екуив. на П4.
__________________ "Волео сам П182 толико да, када моја жена је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, ја купио Онда је једна, а када сам хтео мачку., Ја купио П182 П182. Није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Шта је брзина РАМ-а? је ДДР1? Слажем се са свима. Најбоља опција је да сачувате свој новац све док имате довољно да купите систем који Вам одговара. нешто око Е8400 и П45 са 4850 или 4830. ћете да играте све игре? |
![]() |
|
Сличне теме | ||||
| Низ | Тему Започео | Форум | Одговора | Последњи пост |
| То је заиста вредан Надоградња ово? | ХисторыГирл | Опште Хардвер Ћаскање | 6 | 27. Авг 2009 11:14 |
| Исплати? | ДанБекс | ЦПУ, матичне плоче и РАМ меморије | 4 | 6. Јул 2008 03:11 |
| Је ли то вреди | киллерхуман | Опште Хардвер Ћаскање | 3 | 16. јануар 2008 08:41 |
| Пс3 - вреди га сада? | Оверцлоцкер | ПЦ и конзолу за игре | 5 | 10. новембар 2007 11:56 |
| Алати тхреад | |
| |