![]() |
| |||||||
| Региструјте се | Сите Шпијун | Стафф Лист | Донирајте | Претраживати | Данашњи Постови | Означи форуме као прочитане | Правила Форума |
|
![]() |
| | Алати тхреад |
|
| |||
| |||
| Хи - само придружио форуму и извињење ако ова тема је у другом нит ... ХДД: УД Пасош је диск фино ради од фебруара ове године, користећи је на Уиндоус 2000 (лаптопа) и КСП (десктопа) нисам променила, обликована или променио је операција, то је само користити као основ за дампинг разне датотеке и слике итд . Користи се фино синоћ (уредник фасциклу и преселила неке датотеке у јединицу), а затим је данас пуггед га у КСП преко УСБ и ПЦ нису то је уобичајена признања и диск: УД задатак са логотипом, уместо да све програме је веома спор. Плава је светлост дана као и обично и да чују тихи звук предења, али не и "кликом" као што сам другде прочитати. Одустао и отишао на посао. Покушавајући да на лаптоп потпуно исту ствар, осим што не доделите преносиви диск "Ф", али не могу му приступити, и долази до поруке о грешци: -- "Диск Ф Дур није успео да одговори на У / И грешка" Ја сам регистрован на овом проблему: УД сајту, али сам не држи дах ... помислио бих пробати ыоурселвесфор било које идеје? - Хвала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 99% мртав, извините.
| |||
| |||
| Ох, да ме ухвате ван ионако .... хвала Зват ћу ја УД и почети разговоре гаранција .... Мислим да се моји подаци као и непоправљиве ... |
|
| |||
| |||
| Ако то неће признати у два апарата онда ће бити прилично кнацкеред. Специјалиста ће вероватно моћи да добију податке, али то зависи од тога колико дубоко своје џепове и колико су важни подаци. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Требало би да можете да га РМА, проверите да видимо шта је серијски на ХДД и унесите га овде одабиром своје државе први наравно:)
ууу.Траде4Фрее.ие Није реална опасност да ће компјутери почети да размишљају као мушкарци, али да ће људи почети да размишљају као што су рачунари. Тамо где не постоји опција, не може да постоји избор! ![]() Мој систем: Неки други љубавник!
|
|
| |||
| |||
| Хвала - баш разговарао са УД и подршка су ми рекли да је РМА .... заузето говорећи колеге сада, као што смо сви купили исти диск сваки Широм исто време ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли ико зна да ли замрзивач ради трик за екстерне дискове?
| |||
| |||
| Куоте:
|
|
| |||
| |||
| Да то ми се десило са ХДД: УД 250ГБ, добро надувати дима изиђоше моје ЛОЛ
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Није реална опасност да ће компјутери почети да размишљају као мушкарци, али да ће људи почети да размишљају као што су рачунари. Тамо где не постоји опција, не може да постоји избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Баш смешно. АФАИК УСБ веза између лука на ХДД и стварно на диску је вероватно покварен. Па, што се десило мом пријатељу. |
![]() |
|
Сличне теме | ||||
| Низ | Тему Започео | Форум | Одговора | Последњи пост |
| Не реагује Западна Дигитални Пасош 320ГБ | иаМбеастЛи | Дискови и преносивим медијумима | 1 | 30. мај 2009 18:19 |
| Рачунар не могу да видим 60 свирка: УД Пасош | Бренсон компјутерска Реп " | Дискови и преносивим медијумима | 1 | 30. мај 2009 05:36 |
| Уестер Дигитални пасоша 250ГБ УСБ-Хард диск прочитати | буллдогз400 | Дискови и преносивим медијумима | 0 | 26. мај 2009 01:12 |
| АТА каблови - Диамондмакс уз 9 Макстор, 120ГБ АТА/133 | буззбы1080 | Дискови и преносивим медијумима | 2 | 2. март 2009 07:34 |
| 320ГБ хард диск приказује само 120ГБ | метзы75 | Дискови и преносивим медијумима | 10 | 5. Јул 2008 14:58 |
| Алати тхреад | |
| |