Travel Fans
Go Back   Сок рачунара Рачунарски хардвер Дискови и преносивим медијумима

Register

ХДД: УД 120ГБ Пасош Помоћ

Reply

Алати тхреад
Old 25. Сеп 2007, 04:28
Нови члан
Постови: 8

Хи - само придружио форуму и извињење ако ова тема је у другом нит ...

ХДД: УД Пасош је диск фино ради од фебруара ове године, користећи је на Уиндоус 2000 (лаптопа) и КСП (десктопа) нисам променила, обликована или променио је операција, то је само користити као основ за дампинг разне датотеке и слике итд .

Користи се фино синоћ (уредник фасциклу и преселила неке датотеке у јединицу), а затим је данас пуггед га у КСП преко УСБ и ПЦ нису то је уобичајена признања и диск: УД задатак са логотипом, уместо да све програме је веома спор. Плава је светлост дана као и обично и да чују тихи звук предења, али не и "кликом" као што сам другде прочитати. Одустао и отишао на посао. Покушавајући да на лаптоп потпуно исту ствар, осим што не доделите преносиви диск "Ф", али не могу му приступити, и долази до поруке о грешци: --
"Диск Ф Дур није успео да одговори на У / И грешка" Ја сам регистрован на овом проблему: УД сајту, али сам не држи дах ... помислио бих пробати ыоурселвесфор било које идеје? - Хвала

Old 25. Сеп 2007, 04:46
Администратор
Поруке: 10.271

99% мртав, извините.

Посетите нашу презентацију сестра
-- Травел Вентилатори

Мој систем: Хыбр Д!

Процесор (и):
АМД-Турион 64 Кс2 ТЛ-64 2.
Матичне плоче:
ХП-нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВидиа 7150М Онбоард Инте
Звучна картица:
Интегрисана 5.1 Онбоард
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички диск (и):
18кс / ЦД ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / ЛУП:
Стоцк КС
Хлађење:
Стоцк КС
Мреже / Интернета:
10/100 Српски / 10МБ Богородице
Монитор (е):
17 "УКСГА + се ХД уидесцреен
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 25. Сеп 2007, 04:52
Нови члан

Ох, да ме ухвате ван ионако .... хвала

Зват ћу ја УД и почети разговоре гаранција .... Мислим да се моји подаци као и непоправљиве ...
Old 25. Сеп 2007, 04:55
Администратор
Поруке: 10.271

Ако то неће признати у два апарата онда ће бити прилично кнацкеред.

Специјалиста ће вероватно моћи да добију податке, али то зависи од тога колико дубоко своје џепове и колико су важни подаци.

Посетите нашу презентацију сестра
-- Травел Вентилатори
Old 25. Сеп 2007, 04:56
Донатор ВИП
Поруке: 1.939

Требало би да можете да га РМА, проверите да видимо шта је серијски на ХДД и унесите га овде одабиром своје државе први наравно:)

Мој систем: Неки други љубавник!

Процесор (и):
Е8500 Е0@4.1Гхз (Стоцк Вол
Матичне плоче:
Биостар ТПоуер И45
РАМ меморија:
4ГБ ОЦЗ ПЦ2-8500 ПЛАТИНУМ
Графичка картица (е):
Кс1950 Про
Звучна картица:
Тврди диск (и):
2
Оптички диск (и):
Алцател-овом "ГСА ДВДЯ ± РУ / ± Р ДВДЯ / ПХИ
Цасе / ЛУП:
ИКуте 0508ула/СИЛВЕРСТОНЕ
Хлађење:
Биг Тајфун ВКС
Мреже / Интернета:
Цхорус / НТЛ 20МБ
Монитор (е):
Ацер Кс223У 22 "Уидесцреен
Оперативни систем (е):
Коначан 64бит уиндоус 7
Old 25. Сеп 2007, 05:17
Нови члан

Хвала - баш разговарао са УД и подршка су ми рекли да је РМА .... заузето говорећи колеге сада, као што смо сви купили исти диск сваки Широм исто време ...
Old 25. Сеп 2007, 05:32
Донатор ВИП
Поруке: 287

Да ли ико зна да ли замрзивач ради трик за екстерне дискове?
Пошто то може бити начин за њега да бар узме неке податке са њега?

Мој систем: хАвААцк изградити 3

Процесор (и):
Интел Цоре 2 Дуо Е6750@2.67ГХз
Матичне плоче:
АСУС П5Н-е
РАМ меморија:
ГСКилл 4ГБ ДДР2
Графичка картица (е):
Е-ЕВГА нВидиа ГеФорце 8600ГТ
Звучна картица:
прикључи се
Тврди диск (и):
Самсунг 500ГБ @ 7200рпм
Оптички диск (и):
Мртав
Цасе / ЛУП:
Генериц случаја, генерички ЛУП
Хлађење:
Залман 92мм
Мреже / Интернета:
прикључи се
Монитор (е):
Делл 2408УФП УлтраСхарп 2048 24 "
Оперативни систем (е):
МС Видик УЛТ, убунту 7,10 64-битни
Old 25. Сеп 2007, 05:44
Пуноправни члан
Поруке: 68

Куоте:
Оригиналлы постед бы Анды57 View Post
Хи - само придружио форуму и извињење ако ова тема је у другом нит ...

ХДД: УД Пасош је диск фино ради од фебруара ове године, користећи је на Уиндоус 2000 (лаптопа) и КСП (десктопа) нисам променила, обликована или променио је операција, то је само користити као основ за дампинг разне датотеке и слике итд .

Користи се фино синоћ (уредник фасциклу и преселила неке датотеке у јединицу), а затим је данас пуггед га у КСП преко УСБ и ПЦ нису то је уобичајена признања и диск: УД задатак са логотипом, уместо да све програме је веома спор. Плава је светлост дана као и обично и да чују тихи звук предења, али не и "кликом" као што сам другде прочитати. Одустао и отишао на посао. Покушавајући да на лаптоп потпуно исту ствар, осим што не доделите преносиви диск "Ф", али не могу му приступити, и долази до поруке о грешци: --
"Диск Ф Дур није успео да одговори на У / И грешка" Ја сам регистрован на овом проблему: УД сајту, али сам не држи дах ... помислио бих пробати ыоурселвесфор било које идеје? - Хвала
Свето срање, да тачно исту ствар догодило се мој пријатељ пре пар месеци! : О
Old 25. Сеп 2007, 05:48
Донатор ВИП
Поруке: 1.939

Да то ми се десило са ХДД: УД 250ГБ, добро надувати дима изиђоше моје ЛОЛ

Old 25. Сеп 2007, 05:49
Пуноправни члан
Поруке: 68

Баш смешно.

АФАИК УСБ веза између лука на ХДД и стварно на диску је вероватно покварен. Па, што се десило мом пријатељу.
Reply

Register

Сличне теме
Низ Тему Започео Форум Одговора Последњи пост
Не реагује Западна Дигитални Пасош 320ГБ иаМбеастЛи Дискови и преносивим медијумима 1 30. мај 2009 18:19
Рачунар не могу да видим 60 свирка: УД Пасош Бренсон компјутерска Реп " Дискови и преносивим медијумима 1 30. мај 2009 05:36
Уестер Дигитални пасоша 250ГБ УСБ-Хард диск прочитати буллдогз400 Дискови и преносивим медијумима 0 26. мај 2009 01:12
АТА каблови - Диамондмакс уз 9 Макстор, 120ГБ АТА/133 буззбы1080 Дискови и преносивим медијумима 2 2. март 2009 07:34
320ГБ хард диск приказује само 120ГБ метзы75 Дискови и преносивим медијумима 10 5. Јул 2008 14:58
Алати тхреад

Преводи Поуеред бы Powered by Google
Arabic Bulgarian Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2010 Рачунарски сока.

Поуеред бы вБуллетин ® ® Ауторска права © 2000 - 2010 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009 ИПС, Инц