![]() |
| |||||||
| Региструјте се | Сите Шпијун | Стафф Лист | Донирајте | Претраживати | Данашњи Постови | Означи форуме као прочитане | Правила Форума |
|
![]() |
| | Алати тхреад |
|
| |||
| |||
| Радије користе Фирефокс. Али то више неће отворити прозор за учитавање фотографија на било који сајт интернету. Нерадо сам се окренуо у ИЕ, иако је претходно буде портал вируса која је уништила 2 ком. Овај пут, када кликнем на било који други сајт стави га извештаје: Интернет Експлорер не може да прикаже страницу Највероватнији узрок: Нисте повезани на Интернет. веза је добар! Уеб наилази проблемс.нот за било ког другог корисника! Ту може бити грешка у куцању адресу. Ја сам из оперативног места ја већ приступили! Оно што можете покушати: Проверите своју Интернет везу. Пробајте посети други сајт да се уверите да су цоннецтед.цоннецтион је добар! Поново адресу. ирелевантне! Вратите се на претходну страницу. то само пута напоље! Више информација Овај проблем може бити изазван разним питањима, укључујући: Интернет веза је прекинута. Не! Сајт је привремено недоступан. Не! Домаин Наме Сервер (ДНС-а) није реацхабле.Ухат ово значи? Домаин Наме Сервер (ДНС-а) нема уноса за домен веб сајта. и ово? Ако је ово и ХТТПС (Сецуре) адресу, кликните на Тоолс, изаберите ставку Интернет опције, кликните на Адванцед и проверите да ли ССЛ и ТЛС протокола су омогућени према безбедности секцију. они су сигурни! Мој ОС је оперативни систем Уиндоус КСП Медиа Центар Едитион верзија 2002, Сервице Пацк 2.. Интел (Р) Цоре (ТМ) 2 ЦПУ 6300@1.86ГХз, 1.00ГБ РАМ-а. Ја сам раде Нортон 360, Ад-ауаре, Спыбот и Спыуаре. Али ја сам врло привремено онемогућено све њих, плус Уиндоус заштитни зид и још увек не може да стави .. Тако да није заштитни зидпитање. Дакле, шта је то молим те? Зашто не могу да поставим фотографије? |
|
| |||
| |||
| мабые то је само сајт поставили линк и затим покушате да отпремите фотографије и ја ћу га покушати да и ц да ли ми ради 4 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Покушајте да поново инсталирате АИК?
"Волео сам П182 толико да, када моја жена је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, ја купио Онда је једна, а када сам хтео мачку., Ја купио П182 П182. Није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мој систем: ӕ-¥ А̊ ¤ А̊
|
|
| |||
| |||
| Но сир! То је: - Фејсбук, Помнол̌и, Флицкр, МыСпаце, Фраппр, Фацепарты, Меетуп, Геоцитиес ФФФ-фајла итд Дакле, менаџер који ће бити сваком месту онда! Толико "Ф" е! Уздах! :-( |
|
| |||
| |||
| добро сам отишао на фацебоок.цом и ради, али нисам се пријавите као ја донт имати то аццоут |
|
| |||
| |||
| Можда сам неке инфекције, упркос Нортон Спыбот-а, Ад свесни, Спыкаре бластер др раде непрестано. Да ли је то вероватно? Или је некакав Јава / фласх / АцтивеКс контроле проблема? Шта је то што чини броусери отварају тамо учитавање странице? |
|
| |||
| |||
| Ићи ОВДЕ и почети нову нит и порука ХијацкТхис дневник, тако да могу да погледате. Преузимање и преименујте ХијацкТхис (ХЈТ)
Пост је у безбедности форуму. |
![]() |
|
Сличне теме | ||||
| Низ | Тему Започео | Форум | Одговора | Последњи пост |
| 1ТБ се ХД Нема Дуже Признате у Мы Цомпутер, ликовних другима | лауриеирвине | Дискови и преносивим медијумима | 18 | 22. новембар 2009 06:12 |
| Говорници нису више радних | перры553 | Звук, звучници и МП3 плејери | 1 | 12. јун 2009 13:29 |
| Мој аудио више неће радити! | митцхцм34 | Звук, звучници и МП3 плејери | 5 | 27. април 2009 01:40 |
| Мп3 Нема више признат | евилфантасы | Звук, звучници и МП3 плејери | 17 | 18. мај 2008 02:10 |
| Медији Конвертор 0.8 не отвара | БлацкСнаке | Мултимедија и кодеци | 9 | 15. март 2008 04:05 |
| Алати тхреад | |
| |