Travel Fans
Go Back   Bilgisayar Suyu Bilgisayar Donanım Genel Donanım Chat

Register

Pc Kilidi Sorunu

Reply

Konu Araçları
Old 11 Aralık 2007, 02:10
Tam Üye

Ben bilgisayar ile bu sorun okumak için zaman ayırdığınız için teşekkür merhaba
Öncelikle sana söyleyeceğim içindeki whats
O/S- Çift önyükleme Windows XP ve Vista Ultimate
M/B- Biostar TForce 550 v1.2 soket AM2
CPU-Amd Athlon 64 3800 + 2.4GHz
RAM-Corsair 2x512 5.400 C4
VGA-Ati 512MB 3D X1550 bağlayın
PSU-600w Extreme Cooler
H/S/F- Cooler Hyper TX
HDD-Seagate Barracuda 160GB SATA
Optik Sürücü-Lite-SATA DVD-RW
Case-Cooler Cavalier 3 ön ve arka fan ile

Geri bu yıl Mart ayında, ilk kez inşa bu sistemi kurdu. Yaşıyorum problem hiç şimdi yeniden locksup, fare adil don olacak ve ben-alt-delete ya hiçbir şey yapmaz klavye ctrl yanıt olsun, tek seçenek tekrar başlatmaktır. Bu kadar 5 kez gün olarak gerçekleşir ama sadece bir kez yaptım dün gibi. It doesn't matter if Im net veya sadece wordpad kullanarak tıkanabilir üzerinde herhangi bir zamanda. Ben ve olay görüntüleyici içinde hiçbir hata yok BSOD yok ekranda hata iletisi alıyorum. Ben, her sürücünün de o geçerli / s güncellenen bios Ben başarıyla önyükleme sistemi ve hala bazı de dondurma olacak gerek yok her şey takılı olması yonga güncelleştirmeler vs güncelleme her sorun için sorun çekmek mümkün yaptık günde noktası. Ben belki bir ısı ile ilgili sorun, ama fanlar tozdan ücretsiz ve bios düşünce boşta cpu temp 27 de gösterir-29C
Kuzey köprüsü temp 28C boşta. Bir Akasa çok işlevi kart okuyucu ve temp problar satın aldı ve yine yaklaşık 27-34C de max ne zaman FarCry oynarken temps gösterir. Hangi geri başarılı yanı sıra sabitdisk teşhis için SeaTools geldi ve sağlıklı raporlar 8 saat memTest çalıştırmak. PC'nizin 2.4GHz çalıştığı overclock edilmemiştir. Ben muhtemelen ve lanet şey hala istediği locksup bildiğim her şeyi denedim.

Bu yüzden bu sorunu paylaşmak düşündüm, içinde size teknik adamlar hafif bir parlaklık verebilir umut ...
Herhangi bir yardım Thank you very much mutluluk duyacağız.

Old 11 Aralık 2007 02:59,
Tam Üye

Im açıklaması için üzgünüm, ben copyed ve yapıştırdım, ve bu şekilde sona erdi
Reply

Register

Benzer Threads
Iplik Thread Starter Forum Cevaplar Son Mesaj
Sorunu kadar Gateway çizme - Hayır TPM veya TPM sorunu var rajank Dizüstü bilgisayarlar, Mobil ve PDA 0 17 Haziran 2009 22:35
Bu bir ISS veya yönlendirici sorun (Muhtemelen bile modem sorun mu var?) amyreaney Ağ, Modemler & VoIP 0 10 Haziran 2009 17:24
Bilgisayarın önyükleme menüde donuyor - Toplam Kilidi syer Genel Donanım Chat 1 25 Mayıs 2009 07:30
Klavye tıkanabilir yourmojo Genel Donanım Chat 2 20 Aralık 2007 13:50
Konu Araçları

Çeviriler by Powered by Google
Arabic Bulgarian Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2010 Bilgisayar Suyu.