![]() |
|
| |||
| |||
| Benim laptop bir Technika VGA kamerası yüklemeye çalışıyor. , Bu ve birkaç adım için InstallShield çalışır sürücüleri ile CD Ran sonuna alır ve görev çubuğunda minimize ve (tekrar tekrar pop gerekir devam etmez ve tıkırtı bitirmek için ask me). Ben Görev Yöneticisi'nde işlemini var. Ben başka bir makinede yüklemek denedim ve mükemmel çalışır. So obviously var benim makine devam etmesini durdurmak bir şeydir. Ben ve hiçbir şey inşaat her şeyi denedim. Ben sadece anlamaya olamaz. Kimse herhangi bir ışık tutar miyim? Çok takdir Yardım. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu XP ise, varsayarsak size SP1/SP2 KURULU var?
| |||
| |||
| Evet XP Service Pack yüklü. Windows 3.1 'de bilgisayarda mevcut Installer. Olmayan bir virüs son zamanlarda hiç ama Ill ki, bu yardımcı olacak umutlu im not deneyin tarama koştu. |
![]() |
|
Benzer Threads | ||||
| Iplik | Thread Starter | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Install Windows Messenger, MSN kurulamıyor | tolet | E-posta, VoIP & Sohbet Tartışma | 0 | 5 Haziran 2009 08:07 |
| Dell Dimension 2400 Re yükleyin Windows Xp kurulamıyor | tolet | Genel Donanım Chat | 8 | 9 Mayıs 2009 14:32 |
| Cant install pencere eşiği haberci ve yeni artık daha eski yüklemek cant live | Mohi212 | E-posta, VoIP & Sohbet Tartışma | 3 | 26 Ocak 2009 06:55 |
| Webcam? | cheesewheels99 | Genel Donanım Chat | 4 | 3 Ocak 2008 18:47 |
| Yeni sabit sürücüye yüklenemiyor - lütfen gerekli yardım! | mentalmummy | Sürücüler ve Çıkarılabilir Medya | 1 | 29 Aralık 2007 19:01 |
| Konu Araçları | |
| |