![]() |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Bu oynanan bu sabah ve bu yıl (hatta belki de son birkaç yıl) serbest bırakılmasını iyi FPS olduğunu söylemek gerekir ![]() Burada youtube üzerine bir video olduğunu Demo yüklenebilir Burada Ve burada Bunu eğer dikkat çevirmeli kullanımı 1,8 gigs olduğunu! Quote:
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünmeye, ama başlayacak erkekler bilgisayarlar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Orada bir seçenek bulunmadığından, hiçbir seçim olabilir! ![]() My Sistemi: Başka lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Büyük bir oyun olması onun olacak gibi görünüyor ama bana download ve 15 dakika için çok booooo bitirmek için 5 saat sürdü!
| |||
| |||
| Quote:
![]() Ama sen ne kadar iyi tam oyun olarak olarak düşündüğümüz vermek yok
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünmeye, ama başlayacak erkekler bilgisayarlar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Orada bir seçenek bulunmadığından, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| downloadin ign indirme yöneticisi ile bilmiyorum indirilen bitmiş nasıl mayın aldı ancak saat 10:30 'başladı ve 15:37 thats de bitmiş ...................... uzun ..... 5hrs 7 dakika i think?
| |||
| |||
| Sadece Youtube için, Check it out kısa bir video yükledi Burada
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünmeye, ama başlayacak erkekler bilgisayarlar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Orada bir seçenek bulunmadığından, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| |||
| |||
| ne oyun hypercam kaydetmek için kullandı? olarak römorklar olsa ama baktım tam oyun çok daha farklı yaratıklar olabilir ayrıca oyun kuralları kadar korkutucu değil. |
|
| |||
| |||
| Benim kullanmış FrapsYakında oyunu almak için umut evet
|
| |||
| |||
| Xactly Eğer Bioshock muhtemelen çaldığınız gereken son oyunlardan biridir korkunç oyunlar önlemek için çalışıyoruz. ![]() Bu 17 tavsiye + ve oyunun tüm tarzı oyuncu yapmak için tasarlanmıştır rahatsız ve sinirli hissediyorum. Bu kan, ve küçük kız şırıngalar insanlar bıçaklama yeterli birisi başka bir korkunç göz önlemek için çalışıyor yapmak gerekir gore birleştiğinde. |
|
| |||
| |||
| evet ama im 14 wat ya bir eğlenceli oyun ve aynı zamanda kız ürpertici korkunç değil ürpertici shes şarkı ve adam biraz dengesiz bıçaklama en iyi ürkek kişinin yapacağım. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i buhar kapalı Bu oyunu yüklenen, bazı büyük yavaş fare cevap almak bile onunla on1024 çözünürlük ve düşük veya kapalı her konuda ....
|
Benzer Threads | ||||
| Iplik | Thread Starter | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Bioshock 64 bit Vista Ultimate çöküyor | samkenwick | PC & Oyun Konsolu | 0 | 5 Haziran 2009 01:44 |
| Bioshock | Emrys88 | PC & Oyun Konsolu | 3 | 22 Eylül 2007 14:42 |
| Konu Araçları | |
| |