![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Hi foruma çok yeni hey, Her neyse bu benim sorunum son zamanlarda yeni bir üst teçhizat ama i hadnt inşa ive bir diğer güne kadar grafik kartı yükseltilmiş, benim sorunum gibi görünüyor bir 7900GTX bir 8800GT im getting düşük performans yükseltme sonra Eğer ortak bir sorun kişi her zaman olduğu birkaç diğer forumları kontrol ettikten sonra ilk ne powersuppy bunu ben benim ama çok gökada 1000w ive onun bir Enermax bu şüphe kontrol kullanarak sordum birkaç denemenin herhangi bir yardım sonra bağlı sağ kablosunu kontrol çok benim sistem spec mutluluk duyacağız aşağıdaki gibidir ASUS Extreme maximus Intel nedeniyle çekirdek E6750 2.66GHz (OC 3.0Ghz) OCZ 2GB DDR3 1800MHz Ram 1000w PSU Enermax gökada 1x500GB Sata HDD Samsung SpinPoint 2xDvd Modemler Sata Windows Vista 64bit Home Premium Nvidia Forceware 169,25 I cant bu nedenle herhangi preformance kazanımlar i kaba bir kılavuz olarak puanı ve Unreal Tournament pencereleri kullanarak ive 3DMark çalıştırmak için şimdi 3,6 alma im 5,9 pencere puanlama olarak görünüyor ve evet uninstalled ive ve sürücüleri birçok kez yeniden |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bildiğim 7.900 daha iyi için 8 serisi, tekrar bilgiye yayımlanan başlıca nedeni çoğunlukla DX 10 için yararları oldu öylesine i gerçekten kendinizi döndürüldüğünü düşünüyorum bunu yeniden 8.800 çok yüksek bir itibar, hhhhmmmm vardır, kötü im ya kartın özellikleri tam emin değil gibi hızlı bir sörf dostum var olduğunu
Bu elmalı turta içindeki sıcaklık 1.000 derece üzerindedir. Eğer bunu sıkmak, erimiş Bramley elma bir jet dışarı fışkırtma olacaktır. Yolunuzu gidebiliriz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da bizden biri aşağı gidiyor!! My Sistemi: Benimki
|
|
| |||
| |||
| Allah Allah, bu hangi I tam size yardımcı cant garip bir lanet sorun. Pekala, ilk yerde PSU konusunda şüpheliydi. Ama bu zaman's kinda atık. Becose PSU yeterince güçlü olacak bir 500watt. Gerçekten soru işaretleri mevcut PSU behing bir sürü koyun. Güçlü için Becose yolunda. Bu kayıp enerji ve çok yüksek aylık fonun. Ancak mevcut sürücüleri silmek olabilir. Sadece "senin (C) bölümünde harita" NVIDIA bulun. Ve silin. Veya kontrol paneli "haline programları silmek" olsun ve listede NVIDIA sürücülerini silin. Sonra NVIDIA site ve yeniden indirmek sürücüleri gidin. Gerçekten mevcut sorun hakkında başka bir çözüm düşünmek cant. BTW 8800GT çok daha iyi o zaman 7900GT olduğu. DX10 tek nedeni değildir. DX10 daha göz şeker verir. Ama aynı zamanda daha graphicall güç ister. Var gibi oyunlar vardır savaşın en yüksek ayarları kim destek DX10 vites. Ve i bir 8800GTS var ve 40 olsun - 50FPS DX10 ile en yüksek ayarları üzerinde oyunda. Ben 7900GT coud ele kuşkuluyum. Dahası kriterler bir yeri vardır. Ve 8800GT söyleyin sonra 7900GT daha iyi bir feat var. Çok daha iyi aslında. |
|
| |||
| |||
| orada 7900GTX ve 8800GT hakkında karışık duygular gibi görünüyor ama orada 8800GT yüksek performans olmalıdır özetlenebilir whats bir sezgiye dayalı tahmin olarak gerçekdışı turnuvada fps değişiklikleri?
__________________ Bu elmalı turta içindeki sıcaklık 1.000 derece üzerindedir. Eğer bunu sıkmak, erimiş Bramley elma bir jet dışarı fışkırtma olacaktır. Yolunuzu gidebiliriz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da bizden biri aşağı gidiyor!! |
|
| |||
| |||
| armigo to it beat me
__________________ Bu elmalı turta içindeki sıcaklık 1.000 derece üzerindedir. Eğer bunu sıkmak, erimiş Bramley elma bir jet dışarı fışkırtma olacaktır. Yolunuzu gidebiliriz; mayın gidebiliriz. Her iki durumda da bizden biri aşağı gidiyor!! |
|
| |||
| |||
| Tek kişi onun çok garip ben gerçi deli im bütün nvidia sürücü ve yeniden yükleme silme tamamlamak deneyeceğim gittiğini düşünüyor tanrı im yok ederiz. Fps için olduğu gibi sadece ana ekranı önce i bile oyunundan kekemelik kalmak sağlar! hasta sen sürücü sonucu bildirmek |
|
| |||
| |||
| Nvidia ile yapmak ve her şeyi Silinmiş sonra yeniden tüm i bu iki kez yapılır. Ancak ben bu program doğru olan var düz yüklendikten sonra yeniden yapmak için hiçbir neden i didnt dışında Bunu yapmak oldu yüklemek olmadığını söylediği kadar uzattı ilk kez yükledikten sonra fark yaptı. Her neyse, aynı sonuç var |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bios kontrol edin. belki gerçekten çalışıyor PCI-E Slot daha düşük bir hızda daha ona çalıştırmak için tasarlanmıştır. bazen anakartlar garip stok ayarları ile gelir.
ve hatta sizin 8800GT hatalı olduğunu olabilir. If I were you, i bios kontrol etmek istiyorsunuz ve orada emin olun her şey sırayla. eğer sorunu çözer ve son çare olarak, geçerli 8.800 geri göndermek görmek ve yeni bir değişim için. çok kötü geri kalmış olarak orada 8.800 için hiçbir neden yoktur. 7.900 değil daha iyidir. o sadece eski bir kuşaktan iyi bir kart. 8.800 sahiptir pixel boru hatları, ve daha yüksek bant genişliği ve orada diğer kartların bir çok üzerinde performans çok büyük bir destek sağlar. istatistiksel o kadar iyidir. ancak üreticiler bunu mükemmel yaptı anlamına gelmez. Sadece bir yan not ... üreticisi 8.800 olarak ne yaptı? asus? Leadtek? BFG tech? EVGA? PNY? orada bir sürü marka vardır. en iyi kendisi teknoloji ve EVGA BFG vardır. Eğer, bunun daha fazla düz kapı dışarı kutusunun hatalı gelmek için muhtemel anlamına gelir başka bir marka satın aldı. My Sistemi: Hezekiel
|
|
| |||
| |||
| Zaten bir ayar i emin hakkında PEG Force x1, ne PEG liman Manuel altında benim yongaseti ayarları onun altına sure izin devre dışı olduğunu bios etrafında küçük bir burnu vardı çoğu bit yararlı değildir. Funnly yeteri kadar bir BFG. i geri ive bitmiş her şey i düşünüyorsun can i göndermeden düşünmek, hiçbir şey kötü ama geri göndermek alkış herkese yardım etmeye çalışıyorum hasta bios başka bir göz başlangıç oldu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
Benzer Threads | ||||
| Iplik | Thread Starter | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Yeni bilgisayarda IE8 geçiş | jweika | Web Tarayıcılar & FTP | 3 | 12 Haziran 2009 03:50 |
| 8800GT için soğutucu | Spencer2004 | Ekran Kartları & Monitörler | 3 | 3 Şubat 2008 14:40 |
| 8800GT benim hile mi? | waxtodonte15 | Ekran Kartları & Monitörler | 1 | 30 Ocak 2008 10:04 |
| OMG benim 8800GT Guna !!!!????? die | cheesepuff | Ekran Kartları & Monitörler | 5 | 21 Aralık 2007 15:08 |
| BFG 8800GT OC2 512MB | Jack06 | Ekran Kartları & Monitörler | 13 | 21 Aralık 2007 08:51 |
| Konu Araçları | |
| |