Travel Fans
Go Back   Bilgisayar Suyu Bilgisayar Donanım Ekran Kartları & Monitörler

Register

8800GT yükseltme veya geçiş olarak görünüyor

Reply

Konu Araçları
Old 19 Ocak 2008, 12:23
Yeni Üye

Hi foruma çok yeni hey, Her neyse bu benim sorunum son zamanlarda yeni bir üst teçhizat ama i hadnt inşa ive bir diğer güne kadar grafik kartı yükseltilmiş, benim sorunum gibi görünüyor bir 7900GTX bir 8800GT im getting düşük performans yükseltme sonra Eğer ortak bir sorun kişi her zaman olduğu birkaç diğer forumları kontrol ettikten sonra ilk ne powersuppy bunu ben benim ama çok gökada 1000w ive onun bir Enermax bu şüphe kontrol kullanarak sordum birkaç denemenin herhangi bir yardım sonra bağlı sağ kablosunu kontrol çok benim sistem spec mutluluk duyacağız aşağıdaki gibidir

ASUS Extreme maximus
Intel nedeniyle çekirdek E6750 2.66GHz (OC 3.0Ghz)
OCZ 2GB DDR3 1800MHz Ram
1000w PSU Enermax gökada
1x500GB Sata HDD Samsung SpinPoint
2xDvd Modemler Sata
Windows Vista 64bit Home Premium
Nvidia Forceware 169,25

I cant bu nedenle herhangi preformance kazanımlar i kaba bir kılavuz olarak puanı ve Unreal Tournament pencereleri kullanarak ive 3DMark çalıştırmak için şimdi 3,6 alma im 5,9 pencere puanlama olarak görünüyor
ve evet uninstalled ive ve sürücüleri birçok kez yeniden

Old 19 Ocak 2008, 13:21
Donör VIP

Bildiğim 7.900 daha iyi için

8 serisi, tekrar bilgiye yayımlanan başlıca nedeni çoğunlukla DX 10 için yararları oldu

öylesine i gerçekten kendinizi döndürüldüğünü düşünüyorum

bunu yeniden 8.800 çok yüksek bir itibar, hhhhmmmm vardır, kötü im ya kartın özellikleri tam emin değil gibi hızlı bir sörf dostum var olduğunu

My Sistemi: Benimki

İşlemci (ler):
AMD Athlon Dual Core
Anakart:
WinFast 6.600
RAM hafıza:
3gb
Grafik Kartı (ler):
MSI 8600GT
Ses Kartı:
Bazı ucuz DX9 5,1
Sabit Disk (ler):
Optik Sürücü (ler):
Case / PSU:
Soğutma:
Network / İnternet:
Monitör (ler):
Cibox 1440 x 900
İşletim Sistemi (ler):
Manzara
Old 19 Ocak 2008, 13:24
Tam Üye

Allah Allah, bu hangi I tam size yardımcı cant garip bir lanet sorun. Pekala, ilk yerde PSU konusunda şüpheliydi. Ama bu zaman's kinda atık. Becose PSU yeterince güçlü olacak bir 500watt. Gerçekten soru işaretleri mevcut PSU behing bir sürü koyun. Güçlü için Becose yolunda. Bu kayıp enerji ve çok yüksek aylık fonun.

Ancak mevcut sürücüleri silmek olabilir. Sadece "senin (C) bölümünde harita" NVIDIA bulun. Ve silin. Veya kontrol paneli "haline programları silmek" olsun ve listede NVIDIA sürücülerini silin.

Sonra NVIDIA site ve yeniden indirmek sürücüleri gidin.

Gerçekten mevcut sorun hakkında başka bir çözüm düşünmek cant.

BTW 8800GT çok daha iyi o zaman 7900GT olduğu. DX10 tek nedeni değildir. DX10 daha göz şeker verir. Ama aynı zamanda daha graphicall güç ister. Var gibi oyunlar vardır savaşın en yüksek ayarları kim destek DX10 vites. Ve i bir 8800GTS var ve 40 olsun - 50FPS DX10 ile en yüksek ayarları üzerinde oyunda. Ben 7900GT coud ele kuşkuluyum.

Dahası kriterler bir yeri vardır. Ve 8800GT söyleyin sonra 7900GT daha iyi bir feat var. Çok daha iyi aslında.
Old 19 Ocak 2008, 13:29
Donör VIP

orada 7900GTX ve 8800GT hakkında karışık duygular gibi görünüyor

ama orada 8800GT yüksek performans olmalıdır özetlenebilir

whats bir sezgiye dayalı tahmin olarak gerçekdışı turnuvada fps değişiklikleri?

Old 19 Ocak 2008, 13:29
Donör VIP

armigo to it beat me

Old 19 Ocak 2008, 13:37
Yeni Üye

Tek kişi onun çok garip ben gerçi deli im bütün nvidia sürücü ve yeniden yükleme silme tamamlamak deneyeceğim gittiğini düşünüyor tanrı im yok ederiz. Fps için olduğu gibi sadece ana ekranı önce i bile oyunundan kekemelik kalmak sağlar! hasta sen sürücü sonucu bildirmek
Old 19 Ocak 2008, 14:45
Yeni Üye

Nvidia ile yapmak ve her şeyi Silinmiş sonra yeniden tüm i bu iki kez yapılır. Ancak ben bu program doğru olan var düz yüklendikten sonra yeniden yapmak için hiçbir neden i didnt dışında Bunu yapmak oldu yüklemek olmadığını söylediği kadar uzattı ilk kez yükledikten sonra fark yaptı. Her neyse, aynı sonuç var
Old 19 Ocak 2008, 15:29
Donör VIP

bios kontrol edin. belki gerçekten çalışıyor PCI-E Slot daha düşük bir hızda daha ona çalıştırmak için tasarlanmıştır. bazen anakartlar garip stok ayarları ile gelir.

ve hatta sizin 8800GT hatalı olduğunu olabilir. If I were you, i bios kontrol etmek istiyorsunuz ve orada emin olun her şey sırayla. eğer sorunu çözer ve son çare olarak, geçerli 8.800 geri göndermek görmek ve yeni bir değişim için.

çok kötü geri kalmış olarak orada 8.800 için hiçbir neden yoktur. 7.900 değil daha iyidir. o sadece eski bir kuşaktan iyi bir kart. 8.800 sahiptir pixel boru hatları, ve daha yüksek bant genişliği ve orada diğer kartların bir çok üzerinde performans çok büyük bir destek sağlar.

istatistiksel o kadar iyidir. ancak üreticiler bunu mükemmel yaptı anlamına gelmez.

Sadece bir yan not ... üreticisi 8.800 olarak ne yaptı? asus? Leadtek? BFG tech? EVGA? PNY? orada bir sürü marka vardır. en iyi kendisi teknoloji ve EVGA BFG vardır. Eğer, bunun daha fazla düz kapı dışarı kutusunun hatalı gelmek için muhtemel anlamına gelir başka bir marka satın aldı.

My Sistemi: Hezekiel

İşlemci (ler):
Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz
Anakart:
MSI P-35 Neo Combo yongaseti
RAM hafıza:
2 konser G. Skill DDR2 800MHz
Grafik Kartı (ler):
BFG NVIDIA GeForce 9800GTX + 512MB
Ses Kartı:
Creative 7,1 ses kartı
Sabit Disk (ler):
160 gig Western Digital SATA sürücü
Optik Sürücü (ler):
ASUS 16X DVD-CD RW combo sürücü
Case / PSU:
Cooler durumda, Antec Earthwatts 500w
Soğutma:
3x stok 120mm fanlar, 1 stok CPU fan
Network / İnternet:
Brighthouse Kablo 1mb / s
Monitör (ler):
Samsung 22 inç geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP Pro SP2
Old 19 Ocak 2008, 15:52
Yeni Üye

Zaten bir ayar i emin hakkında PEG Force x1, ne PEG liman Manuel altında benim yongaseti ayarları onun altına sure izin devre dışı olduğunu bios etrafında küçük bir burnu vardı çoğu bit yararlı değildir.

Funnly yeteri kadar bir BFG. i geri ive bitmiş her şey i düşünüyorsun can i göndermeden düşünmek, hiçbir şey kötü ama geri göndermek alkış herkese yardım etmeye çalışıyorum hasta bios başka bir göz başlangıç oldu.
Old 19 Ocak 2008, 16:05
Donör VIP

should be ki 8800GT daha iyi.
http://www.gpureview.com/show_cards....=383&card2=544
Buna göre.

My Sistemi: Top Secrit

İşlemci (ler):
Intel Core i7 860@3.2GHz
Anakart:
MSI P55M-GD45 LGA 1.156
RAM hafıza:
Veri DDR3 1600MHz
Grafik Kartı (ler):
ATI HIS 5.850
Ses Kartı:
onboard (şimdilik) için
Sabit Disk (ler):
WD 250GB
Optik Sürücü (ler):
Tıklatın imza bağlantısını Doğum
Case / PSU:
CORSAIR CMPSU-750TX (750
Soğutma:
Arctic Cooling Freezer 7
Network / İnternet:
DSL yüksek
Monitör (ler):
X2Gen 1680x1050
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 64bit
Reply

Register

Benzer Threads
Iplik Thread Starter Forum Cevaplar Son Mesaj
Yeni bilgisayarda IE8 geçiş jweika Web Tarayıcılar & FTP 3 12 Haziran 2009 03:50
8800GT için soğutucu Spencer2004 Ekran Kartları & Monitörler 3 3 Şubat 2008 14:40
8800GT benim hile mi? waxtodonte15 Ekran Kartları & Monitörler 1 30 Ocak 2008 10:04
OMG benim 8800GT Guna !!!!????? die cheesepuff Ekran Kartları & Monitörler 5 21 Aralık 2007 15:08
BFG 8800GT OC2 512MB Jack06 Ekran Kartları & Monitörler 13 21 Aralık 2007 08:51
Konu Araçları

Çeviriler by Powered by Google
Arabic Bulgarian Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2010 Bilgisayar Suyu.