![]() |
|
| |||
| |||
| Hello there. Kimse bana yardımcı olabilir misiniz? Ben birbirinden 5 metre içinde 2 bilgisayar var; hem SKY geniş bant kablosuz router ile bağladı. 1 bilgisayar iyi çalışır ve her zaman internete, ancak diğer bilgisayarın bağlı alır kablosuz sinyal gücü mükemmel "ile geliyor tutar. Poor veya internet bağlantısı IP adresi nedeniyle". Özgün bir saat kadar, ama o sadece durdu ve ben yine internet olsun başaramadım birkaç kez çalışma yaptı. Kimse PLLLLEEASEEEE yardımcı olabilir. Teşekkürler. |
|
| |||
| |||
| Yeniden çalıştı-yönlendirici yükleme var. Ya da sadece, güç kesme ve tekrar girin takın sıfırlamadan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir tel kullanmayı deneyin. Eğer bu dont work i yönlendirici kötü olabilir düşünüyorum. ama bile hata oluşursa im eğer yönlendirici kötü olduğundan emin değil ... her zaman geçebiliriz
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer bilgisayar yakın sadece yönlendirici ve PC'ye bir ethernet kablosu eklentidir.
|
Benzer Threads | ||||
| Iplik | Thread Starter | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Bir Web Sitesi E-posta Adresi, En Eski E-posta Adresi tıklanması çıkageldi. Nasıl? | language12 | E-posta, VoIP & Sohbet Tartışma | 1 | 19 Nisan 2009 03:01 |
| IP Adresi değiştirme Yardım - MAC Adres değiştirme | blood1000 | Ağ, Modemler & VoIP | 4 | 25 Şubat 2009 12:16 |
| Peki o adres değiştirmek zorunda mı? | tomthedrummer1992 | Konu Tartışma Kapalı | 3 | 6 Ekim 2008 14:29 |
| Başka bir E-posta Adresi | Valenta | E-posta, VoIP & Sohbet Tartışma | 4 | 26 Ocak 2008 16:49 |
| Ip adresi | antbann | Ağ, Modemler & VoIP | 1 | 2 Kasım 2007 08:43 |
| Konu Araçları | |
| |