Travel Fans
Go Back   Bilgisayar Suyu Bilgisayar Yazılımı Windows İşletim Sistemleri

Register

Vista yerine XP ile

Closed Thread

Konu Araçları
Old 24 Temmuz 2007, 16:06
Yeni Üye

Hey çete,

Sadece Vista öncesi yeni bir Dell Inspiron 1520 var yüklü. Ben Vista ile, ben XP ile değiştirmek istiyorsanız mutlu değilim. Bir Windows XP Pro SP2 sürümü var. Ben bios kurmak girdi ve böylece CD sürücüsüne ilk algılar ayarlayın. Ben, Windows içinde CD, pencere kurmak girilen ile bilgisayarın yeniden başlatılması seçeneği pencere yeni bir sürümünü yüklemek için seçilmiş ve bu oldu var sonraki ekranda:

Herhangi bir sabit disk sürücüsü bilgisayarınızda yüklü bulamadık ayarlayın.

Emin herhangi bir sabit disk sürücüleri ve düzgün bir şekilde bilgisayara bağlı ve herhangi bir disk ilgili donanım configuation doğru powered emin olun. Bu üretici çalışan içerebilir-teşhis verilen veya program kurmak

Kur devam edemiyor. F3 tuşuna basın Kur'dan çıkın.

Kimse bunu nasıl düzeltebilirim biliyor musun? Bu Inspiron her şey harika, sadece işletim sistemini değiştirmek istiyorsanız çalışır.

Peynir

Old 24 Temmuz 2007, 16:11
Donör VIP

evet. muhtemelen devre dışı şeytan bazı günahkâr nedenle, büyük olasılıkla var
ben benim HP dizüstü bilgisayarda ne buydu
Bu durumda o önce XP'yi yükleyin bir SATA sürücüleri ile disket gerekir

My Sistemi: hAvAAck Build 3

İşlemci (ler):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Anakart:
Asus P5N-E
RAM hafıza:
GSKill 4GB DDR2
Grafik Kartı (ler):
EVGA e-Nvidia GeForce 8600GT
Ses Kartı:
onboard
Sabit Disk (ler):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Optik Sürücü (ler):
Ölü
Case / PSU:
Genel Durum, Genel PSU
Soğutma:
Zalman 92mm
Network / İnternet:
onboard
Monitör (ler):
Dell 2408WFP Ultrasharp 2048 24 "
İşletim Sistemi (ler):
MS Vista Ult, Ubuntu 7.10 64-Bit
Old 24 Temmuz 2007, 16:14
Yeni Üye

nasıl devre dışı SATA, nereye ve SATA sürücüleri alabilirim? Ben, disket sürücüsü yüklü olmayan bir USB veya CD çalışır?
Old 24 Temmuz 2007, 16:17
Donör VIP

USB disket çalışacaktır. Bu aygıt için sürücüleri CD veya web sitesinden bunları almak zorunda

hm
Tam olarak, seni gerçekten devre dışı bırakmak gerekmez düşünmek unutma, sadece veya F6 vurmak için her ne "", yükleme onları yükleyin ve oradan gitmek için XP CD hamle önce SATA sürücüleri kurmaktır gerekir

umarım başka biri ben neden bahsettiğimi ve bazı giriş bilir. Bir karışıklık right now
Old 24 Temmuz 2007, 16:24
Yönetici

Ne zaman XP kurulum SATA sürücüleri yüklemeye başlar kilit vurmak zorunda.

CD veya disket üzerindeki yüklemeden önce onları gerekir.

Dell onları aramaya başlamak için iyi bir yer olmalıdır.

Siteyi ziyaret edin kardeş site
-- Seyahat Hayranları

My Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Tümleşik Inte
Ses Kartı:
5,1 Tümleşik Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Network / İnternet:
10/100 NIC / 10MB Virgin
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Geniş Ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 24 Temmuz 2007, 16:25
Yönetici

Bir USB olarak XP kurulum olan DOS olduğunu ilk bölümü sırasında SATA sürücüleri ihtiyaçlarını ya çalışacaktır disket şüpheliyim.

Siteyi ziyaret edin kardeş site
-- Seyahat Hayranları
Old 24 Temmuz 2007, 16:26
Donör VIP

ben aradığı şeyi Dave teşekkür ederim. I gün için gönderme bitirdim, nasıl düşüncelerini formüle can't olarak görülmeye düşünüyorum.
Old 24 Temmuz 2007, 16:27
Donör VIP

Quote:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
Bir USB olarak XP kurulum olan DOS olduğunu ilk bölümü sırasında SATA sürücüleri ihtiyaçlarını ya çalışacaktır disket şüpheliyim.
USB disket sürücüsü Ben defter üzerine ne yaptı kullanılmış, bu nedenle benim için çalıştı, ama hiçbir söz yapmak
eğer sadece 1 optik sürücüsü olan bir dizüstü bilgisayar, ama o geçici duyu ve pencere içinde cd vardır
Old 24 Temmuz 2007, 16:30
Moderatör

Vista gibi tamamen yeni bir işletim sistemi değildir sorunlar downgrade çalışıyor olacak?
Esas olarak, Vista sürücüleri XP olarak çalışmak için çalışıyor?
Old 24 Temmuz 2007, 16:43
Donör VIP

Quote:
Originally Posted by evilfantasy View Post
Vista gibi tamamen yeni bir işletim sistemi değildir sorunlar downgrade çalışıyor olacak?
Esas olarak, Vista sürücüleri XP olarak çalışmak için çalışıyor?
herhangi bir donanım Vista uyumlu geriye dönük uyumlu, ama değil, manzara sürücüleri XP sürücülerini
Closed Thread

Register

Benzer Threads
Iplik Thread Starter Forum Cevaplar Son Mesaj
Ne Windows Com Modülü ve onu nasıl değiştiririm? lrarenz Windows İşletim Sistemleri 5 23 Aralık 2009 11:50
Nasıl XP ile benim laptop i değiştirin Vista mı Delaine Windows İşletim Sistemleri 4 6 Kasım 2009 16:39
My Anakart değiştirmeniz gerekiyor ndancosse CPU'lar Anakartlar & RAM 12 6 Eylül 2009 19:21
Yükseltme veya değiştirme? triathleterob Genel Donanım Chat 4 10 Kasım 2008 10:06
LCD için tavsiyeler benim Acer değiştirmeyi? andrewanimation Ekran Kartları & Monitörler 1 2 Kasım 2007 08:40
Konu Araçları

Çeviriler by Powered by Google
Arabic Bulgarian Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2010 Bilgisayar Suyu.