![]() |
|
| |||
| |||
| Hey çete, Sadece Vista öncesi yeni bir Dell Inspiron 1520 var yüklü. Ben Vista ile, ben XP ile değiştirmek istiyorsanız mutlu değilim. Bir Windows XP Pro SP2 sürümü var. Ben bios kurmak girdi ve böylece CD sürücüsüne ilk algılar ayarlayın. Ben, Windows içinde CD, pencere kurmak girilen ile bilgisayarın yeniden başlatılması seçeneği pencere yeni bir sürümünü yüklemek için seçilmiş ve bu oldu var sonraki ekranda: Herhangi bir sabit disk sürücüsü bilgisayarınızda yüklü bulamadık ayarlayın. Emin herhangi bir sabit disk sürücüleri ve düzgün bir şekilde bilgisayara bağlı ve herhangi bir disk ilgili donanım configuation doğru powered emin olun. Bu üretici çalışan içerebilir-teşhis verilen veya program kurmak Kur devam edemiyor. F3 tuşuna basın Kur'dan çıkın. Kimse bunu nasıl düzeltebilirim biliyor musun? Bu Inspiron her şey harika, sadece işletim sistemini değiştirmek istiyorsanız çalışır. Peynir |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| evet. muhtemelen devre dışı şeytan bazı günahkâr nedenle, büyük olasılıkla var
| |||
| |||
| nasıl devre dışı SATA, nereye ve SATA sürücüleri alabilirim? Ben, disket sürücüsü yüklü olmayan bir USB veya CD çalışır? |
|
| |||
| |||
| USB disket çalışacaktır. Bu aygıt için sürücüleri CD veya web sitesinden bunları almak zorunda hm Tam olarak, seni gerçekten devre dışı bırakmak gerekmez düşünmek unutma, sadece veya F6 vurmak için her ne "", yükleme onları yükleyin ve oradan gitmek için XP CD hamle önce SATA sürücüleri kurmaktır gerekir umarım başka biri ben neden bahsettiğimi ve bazı giriş bilir. Bir karışıklık right now |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne zaman XP kurulum SATA sürücüleri yüklemeye başlar kilit vurmak zorunda.
| |||
| |||
| Bir USB olarak XP kurulum olan DOS olduğunu ilk bölümü sırasında SATA sürücüleri ihtiyaçlarını ya çalışacaktır disket şüpheliyim. |
|
| |||
| |||
| ben aradığı şeyi Dave teşekkür ederim. I gün için gönderme bitirdim, nasıl düşüncelerini formüle can't olarak görülmeye düşünüyorum. |
|
| |||
| |||
| Quote:
eğer sadece 1 optik sürücüsü olan bir dizüstü bilgisayar, ama o geçici duyu ve pencere içinde cd vardır |
|
| |||
| |||
| Vista gibi tamamen yeni bir işletim sistemi değildir sorunlar downgrade çalışıyor olacak? Esas olarak, Vista sürücüleri XP olarak çalışmak için çalışıyor? |
|
| |||
| |||
| herhangi bir donanım Vista uyumlu geriye dönük uyumlu, ama değil, manzara sürücüleri XP sürücülerini |
![]() |
|
Benzer Threads | ||||
| Iplik | Thread Starter | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Ne Windows Com Modülü ve onu nasıl değiştiririm? | lrarenz | Windows İşletim Sistemleri | 5 | 23 Aralık 2009 11:50 |
| Nasıl XP ile benim laptop i değiştirin Vista mı | Delaine | Windows İşletim Sistemleri | 4 | 6 Kasım 2009 16:39 |
| My Anakart değiştirmeniz gerekiyor | ndancosse | CPU'lar Anakartlar & RAM | 12 | 6 Eylül 2009 19:21 |
| Yükseltme veya değiştirme? | triathleterob | Genel Donanım Chat | 4 | 10 Kasım 2008 10:06 |
| LCD için tavsiyeler benim Acer değiştirmeyi? | andrewanimation | Ekran Kartları & Monitörler | 1 | 2 Kasım 2007 08:40 |
| Konu Araçları | |
| |