![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hello all:)
Sadece TCF kullanımı ne AV kullanıcıların içine meraklı. Şahsen NOD32 kullanın. Ben AVG ve Norton ancak deneyim oldu her ikisi de perfroms bak. I highly NOD32, satın öneririz sadece arayüzü çok acemi dostu değildir eğer bilgisayarlarla deneyimlidir. Tartışmak. Sam:) My Sistemi: Özel v1.2 Dahili
|
|
| |||
| |||
| Avast Home Free. Bu, bu ve konu olan AV's onların oyun üstünde gibi görünüyor ilginç bir thread'dir. Ben AVG testi başarısız şaşırdım. http://www.thecomputerforums.co.uk/f...705/ # post21943 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Avast.
| |||
| |||
| haha, bu thingy testi Tojan. Ben bile indiremiyorum. En kısa sürede indirmek NOD32 bitirir yok eder. |
|
| |||
| |||
| Asla çok dürüst olmak gerekirse puan. O ve bazen bir şey onu silmek / onarım / kaldırmak için reddediyor yakalama yok bir sürü şey özlüyor. |
|
| |||
| |||
| , Yıllarca AVG kullanılan Anlaştık. Ben Avast içine yaklaşık 6 ay ve ben erken geçiş yaptınız istiyorum. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben Kaspersky.Ive yıldır kullanılan kullanın.
| |||
| |||
| Değil, tüm. : D |
|
| |||
| |||
| Ancak i avast bir this thread okuduktan sonra gidip vereceğiz düşünmek Şu anda, AVG kullanarak! Birkaç yıldır kuzey kullandı ama pahalı, start-up yavaş bulundu, ve her zaman bir virüs bulmak için bile herşey güzel oldu gibi görünüyor, neredeyse sanki virüs yaratma olarak varlığını haklı çıkarmak için |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| şu i absolutley şey im fine kullanın. garip?
|
Benzer Threads | ||||
| Iplik | Thread Starter | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Anti virüs + PC Koruması! | mrberty | Virüs, casus yazılım ve Güvenlik | 4 | 23 Haziran 2009 15:26 |
| Anti-virüs programı | reddd | Virüs, casus yazılım ve Güvenlik | 6 | 1 Eylül 2008 15:18 |
| Anti virüs ve spyware pop up yardım lütfen | shaune | Virüs, casus yazılım ve Güvenlik | 3 | 25 Eylül 2007 14:37 |
| Yeni laptop anti virüs | mcbee | Virüs, casus yazılım ve Güvenlik | 10 | 25 Temmuz 2007 03:59 |
| AVG Anti Virus Free! | Hybr! D | Yazılım Genel Sohbet | 7 | 11 Ekim 2006 23:55 |
| Konu Araçları | |
| |