![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт шпигун | Список членів | Donate | Пошук | Повідомлення за сьогодні | Всі розділи прочитані | Правила форуму |
|
![]() |
| | Пристосування для нарізання |
|
| |||
| |||
| Я недавно перевстановить Windows XP Pro, і ці пристрої неможливо знайти драйвери. Мій Ноутбук Advent 7111. Існує Аудіо пристрій на High Definition Audio автобуса і пристрій модем High Definition Audio bus.As результаті у мене немає звуку на моєму комп'ютері. Будь ласка, допоможіть! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Схоже, вам потрібні драйвери звукової карти.
Адвент зроблені PC World, хто дійсно більше на підтримку своєї продукції </ сарказм> Вище посилання виглядає вона допоможе вам, якщо телефон не комп'ютер світ і отримати номер телефону для появи, а потім отримати драйвер CD Direct. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці, Ive Got Kinda та ж проблема .. У мене Acer 3690, і раптом звук мого перестав працювати. Цікаво, якщо вона має справу з модемом High Definition Audio автобуси, які мій комп'ютер doesn't ніби визнають, навіть після встановлення всіх модем і аудіо драйверів з FTP-сайту Acer's. Я просто хочу отримати мою чертовски аудіо фіксованого ... |
|
| |||
| |||
| Добре, я поясню, моя ситуація трохи далі і відновити його. Я дізнався, що модем High Definition Audio автобуса фактично Bluetooth. Після установки Bluetooth, в панелі керування я міг, принаймні використовувати звукові параметри знову, аудіо або через Bluetooth аудіо високої чіткості. Але я все одно Didn't отримати будь-який звук .. хтось може мені допомогти? Thx |
|
| |||
| |||
| Встановити правильну звукові драйвера для вашої машини, це так просто. |
|
| |||
| |||
| Жорстоке додати до цієї теми з моєю останньою проблемою. Я купив 7,1 звукова роду, встановив його в моєму комп'ютері. Встановлені всі звукові драйвера для звукової карти, що НП. Але потім я отримав "Аудіо пристрій High Definition Audio автобус" виділив. Ось що я знаходжу дивним. I Dont мати "Mixer" в Windows, і я нахиляє чути звуки Windows, я теж не можу використовувати Ventrilo. Але в мене є звук, коли я починаю гру. InGame я звук, але не на інтро. Мені здається, я читав безліч повідомлень про те, як це можна виправити, і спробували завантажити драйвери лівий і правий, установку повторно. Нічого не працювало. ГНФАР гавань Написав я в будь-якому місці, в надії, що я знайду відповідь від попереднього плаката. Але ні. Їм навіть не впевнений, якщо перевстановити Windows на більш пізню версію допоможе. Id, а ні, тому що я отримав 1TB смугастій диски і буде ненавидіти втратити всю інформацію. Будь-які думки? |
|
| |||
| |||
| Ну, я потрапив знайти правильний драйвер: це був мій драйвер модему, на жаль, і чомусь перший час я намагався це вона didn't знайти його або щось дивне. Я прийшов до висновку, що моя звукова карта була зламана на мій бідний ноутбук, так що я купив нову звукову карту, зовнішній з USB. А тепер все це працює! хоча вона коштувала мені 30 євро .. |
|
| |||
| |||
| Це, безумовно, модем або Sound Card Driver питання. |
|
| |||
| |||
| Що ви маєте на увазі, що ваші з водієм 'виділити'? Відкрийте Панель управління, Система і на вкладці Устаткування Перейти в Диспетчер пристроїв. Пошук аудіо пристрій High Definition Audio автобус. Чи є у неї жовтий знак оклику або червоний хрест через це? У будь-якому випадку те, що я пропоную вам зробити це правою кнопкою миші на нього і команду Оновити драйвер. Нехай комп'ютер Windows перевірити оновлення, тільки він закінчить вони мають драйвера для вас, і коли він дозволяє вам вибрати, що робити, виберіть "Установка з вказаного місця. Переконайтеся, що "Включити наступне місце пошуку" відзначено, і натисніть кнопку Огляд, щоб вибрати місце для водія. Це повинно бути на компакт-диску з звукової карти, інакше ви можете його на Google в Інтернеті. Повна процедура і все має бути чудово. Ви, можливо, буде потрібно перезавантажити комп'ютер і переконайтеся, що нічого не вимикається на аудіо властивостями. Також переконайтеся, що пристрій правильно вибрані, коли ви йдете в Панель управління -> Звуки та аудіопристрої -> Аудіо (TAB) Інша річ, ви можете зробити, це піти за допомогою диспетчера пристроїв, знайти драйвер, клацніть правою кнопкою миші, потім видаліть і перезавантажте комп'ютер. Коли він знаходить апаратних натисніть Скасувати. Тепер вставте диск для Вашого audiodevice або просто запустити її, і встановити програмне забезпечення для цього пристрою. Я сподіваюся, ви отримаєте звук правою Workin;) CYA |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я можу вузькі, що одну з них навіть більше ... Це випуск MODEM ... або принаймні драйвер модему. Acer (і, можливо, інших) отримали цю дивну річ походить від того, де вони стикаються з модемом функції над звуком автобуса ... Вам необхідно мати модем встановлені драйвери звукової до роботи.
|
Подібні нитки | ||||
| Нитка | Автор теми | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Розводка для Realtek AC'97 Audio для VIA (R) аудіо-контролером?!?! | Хорхе Луїс | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 0 | 11 червня 2009 12:52 |
| Проблеми зі звуком та аудіопристрої | robert1947 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 1 | 3 червня 2009 06:53 |
| Sound Pls? Ні Аудіо пристрій встановлено після формату | Чорна магія | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 1 | 4 березня 2009 04:17 |
| Ні Аудіо пристрій | Інформаторів | Мультимедіа & кодеки | 2 | 16 серпня 2007 14:33 |
| Ні Аудіо пристрій | tiffymarie1 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 5 | 20 березня 2007 02:24 |
| Пристосування для нарізання | |
| |