![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт шпигун | Список членів | Donate | Пошук | Повідомлення за сьогодні | Всі розділи прочитані | Правила форуму |
|
![]() |
| | Пристосування для нарізання |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, я розглядають побудова системи для одного, він хоче Spec & високої доступності, у мене всі ці речі, по крайней приблизно за £ 350 + (OEM цінах) Моє запитання до вас ... Чи буде вона працюють разом? AFAIK це буде, але я отримати додаткові роз'яснення. Ось пропонованої системи. Консультації оцінили як завжди. Akasa ZEN V2 башта CASE BLACK W / O PSU (New Version) PAXPower Akasa 400W ATX 2.2 Ультратіхій Привіт БП з ефективністю не менше 80% навіть при повному обсязі. Gigabyte GA73PVM-S2H NF630i, GeForce 7100, S775, PCI-E (x16), DDR2 533/667/800, SATA II, RAID, uATX. Intel Core Quad Q6600 2.4GHz S775 Кінгстон KTT533D2/2G 2GB DDR2 SODIMM Технологія Sapphire Radeon X1550 512MB DDR2 PCIE DVI-I TVO DVI |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Схоже, ви Puttin пам'яті ноутбука в настільну ????? Можливо, захочете перевірити це. Останнє виглядає нормально .............
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви працюєте посередньої до страшних Low-End ATI з чотирьохядерними процесорами і 400 Вт блок живлення на вершині цього? З ноутбуком пам'яті? Що саме ви намагаєтеся побудувати тут?
Вона встановлюється (за винятком оперативної пам'яті), але не слід очікувати нічого більше з неї. Я не впевнений, що навіть 400W достатньо для цієї картки. Якщо ви хочете бюджетної системи звалище Quad-Core, якщо ви хочете отримати ігрову систему звалища Quad Core, відеокарти, і блоку живлення. Моя система: æ-¥ å ¤ Å
|
|
| |||
| |||
| [Я приношу вибачення, що було насправді (що очевидно) ОЗУ неправильно вказано! Це ще пара модулів Kingston яких я знаю, буде добре. (Обидва DDR2 @ 800Mhz)] Страшний ATI? Я в розгубленості щодо того, чому б вам сказати? Я не фахівець в апаратній, але я знаю, що ця карта є дуже розумною. Можливо, я був недостатньо конкретні, коли я згадав, що основна мета цієї системи буде, я не хочу система самому краю країв сучасних іграх. Я не вимагатимуть карту будь-якого більш могутнім, ніж цей, 512 мкм. @ 800Mhz швидкість Freq. з В / Про годинник час 550 МГц. Я думаю, це дуже розумне дійсно за грошима, я багато читав рецензію на це теж здається підібрати безліч позитивних коментарів. (Не зрозумійте мене неправильно, це, як ви кажете, Low End, відносно, але це буде забезпечити більш адекватне рад.) Що стосується ради Інше Comp низьких витратах. але вона дуже здібна. ОЗУ пропускна. є більш ніж достатнім знову приходить у ФСБ @ 1033Mhz, підтримує новітні процесори. Я не бачу, яким чином це брудний? Gigabyte зробити високоякісні компоненти & Ditto відеокарта Я був гарним повідомлення про це раді. І 400W буде, знову ж таки, більш ніж достатньо, щоб влада карти & інших передач. Спасибі хоч за роз'яснення про сумісності систем. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо ви можете заощадити гроші (і ви повинні бути в змозі) покінчити з 512mb версію карти і отримати 256MB. Якщо ви отримали це дешево. Даний обсяг пам'яті потрібно тільки на високій роздільній здатності (1680x1050, 1920x1200) яких ця карта не може сподіватися на гру, так що фактично витрачається даремно додаткових витрат на додаткову пам'ять як вона буде сидіти склавши руки.
|
| |||
| |||
| Цитата:
Ще раз, хоча, ура вхідний хлопці. У мене є всі компоненти, крім процесора, все ще чекає на поставку. Я оновлення, коли я отримав це працює. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Так, дайте нам повідомлення. Я був би зацікавлений.
__________________ Я благочестивих на Halo 3 ..... я хочу Не зрозумійте мене почався на заклик франшизи мито Арбі та Начальника Awesome |
![]() |
|
Подібні нитки | ||||
| Нитка | Автор теми | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Все USB пристрої без незалежної харчування висить моя система або зробити систему працювати дуже повільно | Lightfoot | Генеральний обладнання чат | 10 | 18 березня 2009 05:48 |
| Система не ID ОЗУ | droubal | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 23 листопада 2008 15:02 |
| Відновлення системи / відновлення системи | ct122592 | Операційні системи Windows | 1 | 2 січня 2008 18:49 |
| Як я можу Buld Бізнес Системи управління бізнес-системи? | 597 | General Software чат | 2 | 3 грудня 2007 12:30 |
| Пристосування для нарізання | |
| |