Travel Fans
Go Back   Комп'ютерні сік Комп'ютери та комплектуючі Генеральний обладнання чат

Register

Система пропозицію.

Reply

Пристосування для нарізання
Old 7 січня 2008, 14:36
Дійсний член

Привіт всім, я розглядають побудова системи для одного, він хоче Spec & високої доступності, у мене всі ці речі, по крайней приблизно за £ 350 + (OEM цінах)

Моє запитання до вас ... Чи буде вона працюють разом? AFAIK це буде, але я отримати додаткові роз'яснення. Ось пропонованої системи.

Консультації оцінили як завжди.

Akasa ZEN V2 башта CASE BLACK W / O PSU (New Version)

PAXPower Akasa 400W ATX 2.2 Ультратіхій Привіт БП з ефективністю не менше 80% навіть при повному обсязі.

Gigabyte GA73PVM-S2H NF630i, GeForce 7100, S775, PCI-E (x16), DDR2 533/667/800, SATA II, RAID, uATX.

Intel Core Quad Q6600 2.4GHz S775

Кінгстон KTT533D2/2G 2GB DDR2 SODIMM

Технологія Sapphire Radeon X1550 512MB DDR2 PCIE DVI-I TVO DVI

Old 8 січня 2008, 01:46
Донор VIP

Схоже, ви Puttin пам'яті ноутбука в настільну ????? Можливо, захочете перевірити це. Останнє виглядає нормально .............

Моя система: Hewybilt

Процесор (и):
Core2 E6600, Core2E6750
Материнська плата:
MSI, Gigabyte
Пам'ять RAM:
OCZ 4GB, 4GB A-DATA
Graphics Card (и):
7600GS?, 7950GT
Звукова карта:
X-Fi XtremeMusic, Audigy2ZS
Жорсткий диск (и):
4x SATA Seagate 250GB
Оптичний привід (и):
2 Lite-On, 2 ASUS
Корпус / Блок живлення:
Apevia X-Infinity, Thermaltake цунамі D
Охолодження:
Thermalright XP90C, Scythe Somethin або O
Мережа / Інтернет:
Cox Cable 6MB
Монітор (и):
Chimei 22 "була, ViewSonic 19" WS
Операційна система (и):
Vista Home Prem, XP Pro
Old 8 січня 2008, 03:08
Донор VIP
Повідомлення: 3951

Ви працюєте посередньої до страшних Low-End ATI з чотирьохядерними процесорами і 400 Вт блок живлення на вершині цього? З ноутбуком пам'яті? Що саме ви намагаєтеся побудувати тут?

Вона встановлюється (за винятком оперативної пам'яті), але не слід очікувати нічого більше з неї. Я не впевнений, що навіть 400W достатньо для цієї картки. Якщо ви хочете бюджетної системи звалище Quad-Core, якщо ви хочете отримати ігрову систему звалища Quad Core, відеокарти, і блоку живлення.

Моя система: æ-¥ å ¤ Å

Процесор (и):
C2D E6400 2.13 -> 3.00 OC
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum 775
Пам'ять RAM:
2GB Patriot DDR2-800
Graphics Card (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer
Жорсткий диск (и):
1TB F3 + 500GB + 80GB
Оптичний привід (и):
1x SATA
Корпус / Блок живлення:
Antec 900 / Corsair 750HX
Охолодження:
3 Yate Луна-120mm + 200mm
Мережа / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W 1920x1080
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 8 січня 2008, 14:56
Дійсний член

[Я приношу вибачення, що було насправді (що очевидно) ОЗУ неправильно вказано! Це ще пара модулів Kingston яких я знаю, буде добре. (Обидва DDR2 @ 800Mhz)]

Страшний ATI? Я в розгубленості щодо того, чому б вам сказати? Я не фахівець в апаратній, але я знаю, що ця карта є дуже розумною. Можливо, я був недостатньо конкретні, коли я згадав, що основна мета цієї системи буде, я не хочу система самому краю країв сучасних іграх. Я не вимагатимуть карту будь-якого більш могутнім, ніж цей, 512 мкм. @ 800Mhz швидкість Freq. з В / Про годинник час 550 МГц. Я думаю, це дуже розумне дійсно за грошима, я багато читав рецензію на це теж здається підібрати безліч позитивних коментарів. (Не зрозумійте мене неправильно, це, як ви кажете, Low End, відносно, але це буде забезпечити більш адекватне рад.)

Що стосується ради Інше Comp низьких витратах. але вона дуже здібна. ОЗУ пропускна. є більш ніж достатнім знову приходить у ФСБ @ 1033Mhz, підтримує новітні процесори. Я не бачу, яким чином це брудний? Gigabyte зробити високоякісні компоненти & Ditto відеокарта Я був гарним повідомлення про це раді.

І 400W буде, знову ж таки, більш ніж достатньо, щоб влада карти & інших передач.

Спасибі хоч за роз'яснення про сумісності систем.
Old 8 січня 2008, 17:09
Модератор
Повідомлення: 3779

Якщо ви можете заощадити гроші (і ви повинні бути в змозі) покінчити з 512mb версію карти і отримати 256MB. Якщо ви отримали це дешево.

Даний обсяг пам'яті потрібно тільки на високій роздільній здатності (1680x1050, 1920x1200) яких ця карта не може сподіватися на гру, так що фактично витрачається даремно додаткових витрат на додаткову пам'ять як вона буде сидіти склавши руки.

Не зрозумійте мене почався на заклик франшизи мито

Арбі та Начальника Awesome

Моя система: Zoomy

Процесор (и):
E8400@3.6ghz (400x9) @
Материнська плата:
ASUS P5K Premium
Пам'ять RAM:
2GB Dominator 8500
Graphics Card (и):
BFG 8800GT
Звукова карта:
Xfi Extremegamer
Жорсткий диск (и):
3.35TB доб зберігання. Я 2TB
Оптичний привід (и):
LG GGC H20L
Корпус / Блок живлення:
Enermax 720Вт
Охолодження:
AC7
Мережа / Інтернет:
Монітор (и):
245B, 931B (Samsung)
Операційна система (и):
Vista 32P
Old 9 січня 2008, 04:30
Дійсний член

Цитата:
Спочатку Написав Alex View Post
Якщо ви можете заощадити гроші (і ви повинні бути в змозі) покінчити з 512mb версію карти і отримати 256MB. Якщо ви отримали це дешево.

Даний обсяг пам'яті потрібно тільки на високій роздільній здатності (1680x1050, 1920x1200) яких ця карта не може сподіватися на гру, так що фактично витрачається даремно додаткових витрат на додаткову пам'ять як вона буде сидіти склавши руки.
Це, очевидно, справедлива точка хоча я розумію це з самого початку. Картка була куплена дешево, 256, навіть самий дешевий буде ледве врятував мене десятку.

Ще раз, хоча, ура вхідний хлопці.

У мене є всі компоненти, крім процесора, все ще чекає на поставку. Я оновлення, коли я отримав це працює.
Old 13 січня 2008, 08:42
Модератор
Повідомлення: 3779

Цитата:
Спочатку Написав Logic Bomb View Post
Це, очевидно, справедлива точка хоча я розумію це з самого початку. Картка була куплена дешево, 256, навіть самий дешевий буде ледве врятував мене десятку.

Ще раз, хоча, ура вхідний хлопці.

У мене є всі компоненти, крім процесора, все ще чекає на поставку. Я оновлення, коли я отримав це працює.

Так, дайте нам повідомлення. Я був би зацікавлений.

Не зрозумійте мене почався на заклик франшизи мито

Арбі та Начальника Awesome
Reply

Register

Подібні нитки
Нитка Автор теми Форум Відповіді Останнє повідомлення
Все USB пристрої без незалежної харчування висить моя система або зробити систему працювати дуже повільно Lightfoot Генеральний обладнання чат 10 18 березня 2009 05:48
Система не ID ОЗУ droubal Процесори, материнські плати RAM & 1 23 листопада 2008 15:02
Відновлення системи / відновлення системи ct122592 Операційні системи Windows 1 2 січня 2008 18:49
Як я можу Buld Бізнес Системи управління бізнес-системи? 597 General Software чат 2 3 грудня 2007 12:30
Пристосування для нарізання

Переклад на харчування від Powered by Google
Arabic Bulgarian Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2010 Комп'ютерна соку.