![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт шпигун | Список членів | Donate | Пошук | Повідомлення за сьогодні | Всі розділи прочитані | Правила форуму |
|
![]() |
| | Пристосування для нарізання |
|
| |||
| |||
| Heyy Простіше кажучи, роблю для користувача побудувати для свого друга, який хоче подвійне Широкоформатний 19 ", для запуску служби додатків, адміністрування мережі і всяке таке, нічого не вимагаючи графічному, крім маленької графічних робіт, то й справа, але прибутковість не є питанням на цьому фронті. Дивлячись на вугіллі hardward список, як видається, нічого, що це підходить, так що буде краще графічну карту для подвійного екрана (DVI будуть корисні, але не обов'язково) на якомога дешевше! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такий, але він все ще відмінний купити ". Моя система: æ-¥ å ¤ Å
|
|
| |||
| |||
| Я вже мав 8600GT як можливого вибору :-) Візьміть простий подвійний екран, немає реальних переваг у бік від Dual DVI і ціною? |
|
| |||
| |||
| Ні, просто купити як там дешева.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такий, але він все ще відмінний купити ". |
![]() |
|
Подібні нитки | ||||
| Нитка | Автор теми | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Нова відеокарта необхідного бюджету є £ 200 Макс | fALUKA | Графічні карти & Монітори | 4 | 27 лютого 2009 18:59 |
| Різниця Dual Monitor Роздільна здатність | ashaiba | Linux & альтернативних ОС | 7 | 23 березня 2008 22:37 |
| Dual Screen ПОТРІБНА ДОПОМОГА будь ласка | cueno | Графічні карти & Монітори | 2 | 2 грудня 2007 17:02 |
| Подвійний екран високої роздільної здатності графічних карт? | spliffmonkey | Графічні карти & Монітори | 2 | 20 листопада 2007 02:05 |
| Бюджет відеокарта оновлення | coldalarm | Графічні карти & Монітори | 10 | 14 вересня 2007 07:25 |
| Пристосування для нарізання | |
| |