![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт шпигун | Список членів | Donate | Пошук | Повідомлення за сьогодні | Всі розділи прочитані | Правила форуму |
|
![]() |
| | Пристосування для нарізання |
|
| |||
| |||
| Привіт PEPS, сподіваюся, що ви можете мені допомогти out.i є Acer Aspire M3100 Phenom Quad Pro 2.2ghz.when я збираюся оновити grathics я картки довелося переїхати мої жорсткі диски, в цьому мені довелося видалити радіатор, на жаль, Процесор вийшло з радіатором і клацнув двома штифтами Off makeing це марно, Ive намагався дізнатися більше про материнську плату, але не мав великого sucsses як Acer робить його власних м / плати та Dont surply інформації про плату я бачу що вона має 4 Socket AM2 процесор AMD chipset.as Мені потрібен новий процесор я б скоріше покласти в кращому швидко, але я не знаю, що Рада буде accept.any допомога буде в значній мірі отримав B4 я отримую молота з lol.and купити нову материнську плату N cpu.thanks марки Соз не так багато, щоб продовжити, але будь-яка допомога PLS ..... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви могли б отримати Phenom II в цю материнську плату, в іншому випадку просто купити новий. Це стара.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такий, але він все ще відмінний купити ". Моя система: æ-¥ å ¤ Å
|
![]() |
|
Подібні нитки | ||||
| Нитка | Автор теми | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Допомога з Acer Aspire 8930! Будь ласка? | Zooropean11 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 5 | 1 липня 2009 15:21 |
| Acer Aspire Predator G7700 | Supercalifragilistic | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 25 квітня 2009 01:45 |
| Купити Acer Aspire 5920? | MJM | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 9 | 19 липня 2008 18:47 |
| Acer Aspire 5101 AWLMi плати | Jonathon28 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 27 травня 2008 12:38 |
| ACER Aspire 5610Z | Acerman | Генеральний обладнання чат | 2 | 14 листопада 2007 07:36 |
| Пристосування для нарізання | |
| |