![]() |
|
| |||
| |||
| Привіт. Чи можна мені допомогти? У мене 2 комп'ютера протягом 5 ніг Eachother; підключені до Sky Broadband за допомогою бездротового маршрутизатора. 1 комп'ютер працює відмінно і завжди отримує підключені до Інтернету, але на інший комп'ютер у раз приходить з "бездротове сили сигналу відмінний. Бідні чи ні підключення до Інтернету за рахунок відсутності адреси IP". Вона спочатку роботу кілька разів протягом години або близько того, а потім просто зупинилася, і я ніколи не міг отримати Інтернеті знову. Може хто-небудь допомагати PLLLLEEASEEEE. Спасибо. |
|
| |||
| |||
| Ви пробували переналагодження маршрутизатора. Або просто скинути його, збій в енергопостачанні і підключити його назад дюйма |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Спробуйте використовувати дріт. Dont, що якщо я працюю думаєте, що ваш маршрутизатор може бути поганим. Але навіть якщо помилка їм не впевнений, що ваш маршрутизатор погано ... Ви завжди можете піти в
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо комп'ютер є те, що тісна просто підключити кабель Ethernet до маршрутизатора і комп'ютеру.
Це має допомогти вам з'єднання. Спробуйте видалити всі бездротові програмного й апаратного забезпечення з ПК, а потім повторно встановити всі, і повторно ввести свій ключ. Це має вирішити її. Моя система: Eclipse
|
![]() |
|
Подібні нитки | ||||
| Нитка | Автор теми | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| При натисканні на сайті адресу електронної пошти, мій старий адресу електронної пошти заходить мова. Яким чином? | language12 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 1 | 19 квітня 2009 03:01 |
| Допомога при зміні IP-адреси - зміна MAC-адреси | blood1000 | Мережа, Модеми & VoIP | 4 | 25 лютого 2009 12:16 |
| Так чому ж ми повинні змінити адресу? | tomthedrummer1992 | Off Topic Discussion | 3 | 6 жовтня 2008 14:29 |
| Інша адреса електронної пошти | Валента | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 4 | 26 січня 2008 16:49 |
| Ваша IP адреса | antbann | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 2 листопада 2007 08:43 |
| Пристосування для нарізання | |
| |