![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт шпигун | Список членів | Donate | Пошук | Повідомлення за сьогодні | Всі розділи прочитані | Правила форуму |
|
![]() |
| | Пристосування для нарізання |
|
| |||
| |||
| Я маю намір поставити все на мою музику WMP (в WAV, тому я не дратувати її звучання стислих - пам'ять дешево!), Але я не можу отримати WMP 11 на моєму ноутбуці визнати будь-якої музики на моєму комп'ютер і поклав її в бібліотеці. Ноутбук Compaq nx9010 з Windows XP Professional що у противному разі, здається, працює ОК. Мій комп'ютер, а також Running XP Pro і WMP 11does є бібліотека, яка працює (через модем), тому я не думаю, що я просив його зробити все, що вона не повинна бути в змозі робити. Я отримую повідомлення від ноутбука Є немає ніяких елементів в цій бібліотеці поки що - гравець шукає цифрові медіа-файли у фоновому режимі. Натисніть тут Для додавання файлів у бібліотеці зараз. Я зробив очевидною речі, як дивитися на допомогу, і довідки, і на цьому форумі але я нічого не досягли. Крім того, я витер WMP 11 і перевстановити її. Консультації багато вітали. joethebus |
|
| |||
| |||
| Можна спробувати повторно встановити її заново. Не забудьте перезавантажити між ними і навіть запустити Disk Cleaner перед перезапуском. Я мав деякі проблеми WMP раз і вона прийняла повторно встановити його 3 рази, перш ніж почати працювати знову. Мої реальні пропозиції було б використати інший програвач, хоча. WMP є типовим MS ТАТО більшу частину часу (для мене все одно). Я віддаю перевагу безкоштовна версія www.mediamonkey.com для моєї музики. Воно виходить далеко за рамки WMP. |
|
| |||
| |||
| Спасибо за цей рада evilfantasy, я вже використовують Media Monkey небагато, як це відбувається і помітив, що вона однак роботі! Те, що я хотів би мати можливість зробити це є колекція компакт-дисків як WAV, що я можу отримати доступ в одному каталозі, інформація про альбом, твори мистецтва і т.д., а також можливість зірвати новий компакт-дисків тільки в цьому каталозі. Крім того, що було б непогано отримати доступ, в окремий каталог, все строкаті речі я зібрав на протязі багатьох років, і хотів би послухати або пошук тільки через кожні знову і знову. Невже це можливо? WMP, як правило, вирізали і тепер кожен раз, коли я слухаю його (шляхом пошуку файлів і просити, щоб він грав би з WMP). Media Monkey здається набагато більш стабільною, що це добре, тому що я не проти спускаючись по цьому шляху. З іншого боку, чому Microsoft не може з усіма своїми ресурсами миритися Media Player, який працює? Моїм першим спонуканням було піти з програмним забезпеченням, що, якщо проводиться операційної розробники програмного забезпечення принаймні повинна бути сумісна з операційною системою, і в довгостроковій перспективі має бути більш надійним. Це наївні? Напевно. Чи можете Ви повідомити мені про те, як встановити мм до тому вона буде робити те, що я хочу, будь ласка? З багатьма завдяки joethebus |
|
| |||
| |||
| Безкоштовна версія обмежена ММ як WMP. Основні проблеми з WMP це вони дуже стурбовані питаннями авторського права і в свою чергу, це погіршує якість WMP. Схоже, безкоштовно, вам необхідно використовувати поєднання різних програм. Гравець, конвертер і може бути навіть окремий пальника, знову ж таки, WMP пов'язане з авторським правом таким Ripping / Burning з ним може бути біль. Подивіться через http://filehippo.com/ і ви знайдете все, що вам потрібно. |
|
| |||
| |||
| Ще раз спасибі evilfantasy. Насправді я вже купив М. Золото кілька тижнів тому і як і раніше мають ключове число, яке має бути добре і вирішити деякі проблеми, Ви згадуєте. Додай в тому, що з деяких причин зараз М. відмовляється відкрити. Після цього почалося відбувається на початку цього вечора (мій час у Великобританії) я ставлю в деяких додаткових ОЗУ 532 розширюючи те, що вони є підрозділами в 1032 самий ноутбук може працювати і в даний час взагалі нічого, здається, працює. Я не знаю, що слід спробувати в наступному. Є коробка в нижній частині цієї сторінки благав мене спробувати програмне забезпечення для ремонту WMP. Є ймовірність, що до роботи? Я відклав всі основні роботи комп'ютера до тих пір, як я можу, тому що завжди закінчується час жахливого досвіду і цю роботу, здається, все буде точно так само, як і раніше. Hey Ho. Як завжди, поради вітаються. Я подивлюся на ваше посилання рекомендував зараз. З найкращими побажаннями Джо |
|
| |||
| |||
| Звичайно, звучить як у вас більше питань, то просто Media Player обов'язки вгору. Можливо, хтось ще буде телефонувати дюйми я не впевнений, що й думати про те, що ... |
|
| |||
| |||
| Дякую Вам за Вашу підтримку поки evilfantasy чувак. Я не такий гарний на виході, коли я позаду, і не думаю, що неправильно в моїй системі термінал або що весь комп'ютер повністю розгромили як ви, здається, пропоную. Погано, скоріше, я б сказав! Я намагався зняти цей встановите заново установіть мм, але, звичайно, Windows не дозволить вам дійсно можливо. Тому, коли я намагаюся Re-Load ММ після повторної установки все ще здається, намагається грати трек, який я слухав декілька днів тому. Там немає шляху в мм, що я знаю, що дозволить мені розкрити те, що відбувається, щоб я міг знищити цього і змусити його почати наново з нуля. Але гаразд. там має бути хтось там, хто мав цю проблему або аналогічних і можуть порадити, як це можна виправити? Я навіть не дістався до моєї ще додаткові запитання. Або я можу прийняти те, що бригада Apple продовжують твердить мені. Що якщо я хочу, щоб слухати музику, я повинен отримати Mac! Ще глухий кут, який не є незнайомою умова joethebus |
|
| |||
| |||
| Швидке оновлення. Після очищення від всіх те, що мені здавалося, що я не потребувати і дефрагментація диска С я знайшов медіа-форум мавпи і читати все те, що мені вдалося знайти близько мм і виявив мм не буде працювати без Quickdrive Apple (я не був так неправий Apple / Mac в той час). Встановлено Quickdrive і тепер Media Monkey робіт. Тепер про те, що я дійсно хотів би знати. Як я можу переконати в системі реєстрації, щоб ніякого сенсу, і дай мені інформація про альбом. Мені без того, щоб вводити все це в КР з рукава? Я шкодую, що я такий динозавр. joethebus |
|
| |||
| |||
| Мм має тег з веб-функцією. Вам не потрібні головну пісню альбому, і звичайно назвою вже заповнені, хоча. Яблуко як МС. Вони не відіграють також з іншими ... |
![]() |
|
Подібні нитки | ||||
| Нитка | Автор теми | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Windows Media Player | cheesepuff | Мультимедіа & кодеки | 3 | 1 серпня 2009 05:40 |
| Windows Media Player 11 звичай відтворення мультимедійних файлів | jasah | Мультимедіа & кодеки | 2 | 4 червня 2009 09:06 |
| Windows Media Player 11 | pete21 | Мультимедіа & кодеки | 3 | 19 жовтня 2008 14:06 |
| Windows Media Player 11 | lawt555 | Мультимедіа & кодеки | 12 | 27 травня 2008 21:15 |
| Windows Media Player 11 | GCP02 | Мультимедіа & кодеки | 7 | 24 січня 2008 13:29 |
| Пристосування для нарізання | |
| |