Travel Fans
Go Back   Комп'ютерні сік Комп'ютерне програмне забезпечення Мультимедіа & кодеки

Register

Windows Media Player бібліотека не буде працювати

Reply

Пристосування для нарізання
Old 22 грудня 2008, 07:56
Дійсний член

Я маю намір поставити все на мою музику WMP (в WAV, тому я не дратувати її звучання стислих - пам'ять дешево!), Але я не можу отримати WMP 11 на моєму ноутбуці визнати будь-якої музики на моєму комп'ютер і поклав її в бібліотеці. Ноутбук Compaq nx9010 з Windows XP Professional що у противному разі, здається, працює ОК.

Мій комп'ютер, а також Running XP Pro і WMP 11does є бібліотека, яка працює (через модем), тому я не думаю, що я просив його зробити все, що вона не повинна бути в змозі робити.

Я отримую повідомлення від ноутбука
Є немає ніяких елементів в цій бібліотеці поки що - гравець шукає цифрові медіа-файли у фоновому режимі. Натисніть тут Для додавання файлів у бібліотеці зараз.

Я зробив очевидною речі, як дивитися на допомогу, і довідки, і на цьому форумі але я нічого не досягли. Крім того, я витер WMP 11 і перевстановити її.

Консультації багато вітали.

joethebus

Old 22 грудня 2008, 10:25
Модератор
Повідомлення: 7561

Можна спробувати повторно встановити її заново. Не забудьте перезавантажити між ними і навіть запустити Disk Cleaner перед перезапуском. Я мав деякі проблеми WMP раз і вона прийняла повторно встановити його 3 рази, перш ніж почати працювати знову.

Мої реальні пропозиції було б використати інший програвач, хоча. WMP є типовим MS ТАТО більшу частину часу (для мене все одно). Я віддаю перевагу безкоштовна версія www.mediamonkey.com для моєї музики. Воно виходить далеко за рамки WMP.

Old 22 грудня 2008, 14:10
Дійсний член

Спасибо за цей рада evilfantasy, я вже використовують Media Monkey небагато, як це відбувається і помітив, що вона однак роботі!

Те, що я хотів би мати можливість зробити це є колекція компакт-дисків як WAV, що я можу отримати доступ в одному каталозі, інформація про альбом, твори мистецтва і т.д., а також можливість зірвати новий компакт-дисків тільки в цьому каталозі.

Крім того, що було б непогано отримати доступ, в окремий каталог, все строкаті речі я зібрав на протязі багатьох років, і хотів би послухати або пошук тільки через кожні знову і знову. Невже це можливо?

WMP, як правило, вирізали і тепер кожен раз, коли я слухаю його (шляхом пошуку файлів і просити, щоб він грав би з WMP). Media Monkey здається набагато більш стабільною, що це добре, тому що я не проти спускаючись по цьому шляху. З іншого боку, чому Microsoft не може з усіма своїми ресурсами миритися Media Player, який працює?

Моїм першим спонуканням було піти з програмним забезпеченням, що, якщо проводиться операційної розробники програмного забезпечення принаймні повинна бути сумісна з операційною системою, і в довгостроковій перспективі має бути більш надійним.

Це наївні? Напевно. Чи можете Ви повідомити мені про те, як встановити мм до тому вона буде робити те, що я хочу, будь ласка?

З багатьма завдяки

joethebus
Old 22 грудня 2008, 16:02
Модератор

Безкоштовна версія обмежена ММ як WMP. Основні проблеми з WMP це вони дуже стурбовані питаннями авторського права і в свою чергу, це погіршує якість WMP.

Схоже, безкоштовно, вам необхідно використовувати поєднання різних програм. Гравець, конвертер і може бути навіть окремий пальника, знову ж таки, WMP пов'язане з авторським правом таким Ripping / Burning з ним може бути біль.

Подивіться через http://filehippo.com/ і ви знайдете все, що вам потрібно.

Old 22 грудня 2008, 17:07
Дійсний член

Ще раз спасибі evilfantasy.

Насправді я вже купив М. Золото кілька тижнів тому і як і раніше мають ключове число, яке має бути добре і вирішити деякі проблеми, Ви згадуєте. Додай в тому, що з деяких причин зараз М. відмовляється відкрити. Після цього почалося відбувається на початку цього вечора (мій час у Великобританії) я ставлю в деяких додаткових ОЗУ 532 розширюючи те, що вони є підрозділами в 1032 самий ноутбук може працювати і в даний час взагалі нічого, здається, працює.

Я не знаю, що слід спробувати в наступному. Є коробка в нижній частині цієї сторінки благав мене спробувати програмне забезпечення для ремонту WMP. Є ймовірність, що до роботи?

Я відклав всі основні роботи комп'ютера до тих пір, як я можу, тому що завжди закінчується час жахливого досвіду і цю роботу, здається, все буде точно так само, як і раніше. Hey Ho.

Як завжди, поради вітаються. Я подивлюся на ваше посилання рекомендував зараз.

З найкращими побажаннями

Джо
Old 22 грудня 2008, 17:10
Модератор

Звичайно, звучить як у вас більше питань, то просто Media Player обов'язки вгору. Можливо, хтось ще буде телефонувати дюйми я не впевнений, що й думати про те, що ...

Old 23 грудня 2008, 07:51
Дійсний член

Дякую Вам за Вашу підтримку поки evilfantasy чувак. Я не такий гарний на виході, коли я позаду, і не думаю, що неправильно в моїй системі термінал або що весь комп'ютер повністю розгромили як ви, здається, пропоную. Погано, скоріше, я б сказав!

Я намагався зняти цей встановите заново установіть мм, але, звичайно, Windows не дозволить вам дійсно можливо. Тому, коли я намагаюся Re-Load ММ після повторної установки все ще здається, намагається грати трек, який я слухав декілька днів тому. Там немає шляху в мм, що я знаю, що дозволить мені розкрити те, що відбувається, щоб я міг знищити цього і змусити його почати наново з нуля. Але гаразд. там має бути хтось там, хто мав цю проблему або аналогічних і можуть порадити, як це можна виправити?

Я навіть не дістався до моєї ще додаткові запитання.

Або я можу прийняти те, що бригада Apple продовжують твердить мені. Що якщо я хочу, щоб слухати музику, я повинен отримати Mac!

Ще глухий кут, який не є незнайомою умова

joethebus
Old 23 грудня 2008, 12:12
Дійсний член

Швидке оновлення. Після очищення від всіх те, що мені здавалося, що я не потребувати і дефрагментація диска С я знайшов медіа-форум мавпи і читати все те, що мені вдалося знайти близько мм і виявив мм не буде працювати без Quickdrive Apple (я не був так неправий Apple / Mac в той час). Встановлено Quickdrive і тепер Media Monkey робіт.

Тепер про те, що я дійсно хотів би знати. Як я можу переконати в системі реєстрації, щоб ніякого сенсу, і дай мені інформація про альбом. Мені без того, щоб вводити все це в КР з рукава?

Я шкодую, що я такий динозавр.

joethebus
Old 23 грудня 2008, 12:54
Модератор

Мм має тег з веб-функцією. Вам не потрібні головну пісню альбому, і звичайно назвою вже заповнені, хоча.

Яблуко як МС. Вони не відіграють також з іншими ...

Reply

Register

Подібні нитки
Нитка Автор теми Форум Відповіді Останнє повідомлення
Windows Media Player cheesepuff Мультимедіа & кодеки 3 1 серпня 2009 05:40
Windows Media Player 11 звичай відтворення мультимедійних файлів jasah Мультимедіа & кодеки 2 4 червня 2009 09:06
Windows Media Player 11 pete21 Мультимедіа & кодеки 3 19 жовтня 2008 14:06
Windows Media Player 11 lawt555 Мультимедіа & кодеки 12 27 травня 2008 21:15
Windows Media Player 11 GCP02 Мультимедіа & кодеки 7 24 січня 2008 13:29
Пристосування для нарізання

Переклад на харчування від Powered by Google
Arabic Bulgarian Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2010 Комп'ютерна соку.