Travel Fans
Go Back   Комп'ютерні сік Комп'ютерне програмне забезпечення Веб-браузери & FTP-клієнти

Register

Більше не може завантажити фотографії IE або Firefox

Reply

Пристосування для нарізання
Old 26 січня 2008, 17:32
Нові члени
Повідомлення: 9

Я вважаю за краще використовувати Firefox. Але це буде вже не відкрити вікно, щоб завантажити фотографії в будь-який інтернет-сайт.

Неохоче я звернувся до IE, не дивлячись на це, раніше будучи порталом вірусів, які знищили 2 шт. На цей раз, коли я натискаю завантажити на будь-який сайт, він повідомляє:
Internet Explorer не може відобразити веб-сторінку
Найбільш ймовірні причини:
Ви не підключені до Інтернету. З'єднання хорошого!
Сайт стикається problems.not для будь-якого іншого користувача!
Там можуть бути помилки в адресі. Я, що діють з території сайти, які я вже доступний!
Що ви можете спробувати:
Перевірте підключення до Інтернету. Спробуйте відвідати інший веб-сайт, щоб переконатися, що ви connected.connection це добре!
Повторіть адресу. має значення!
Повернутися на попередню сторінку. Вона просто часу очікування!
Подробнее
Ця проблема може бути спричинена цілим рядом проблем, у тому числі:
Підключення до Інтернету був втрачений. Нема!
Сайт тимчасово недоступний. Нема!
Сервера доменних імен (DNS) не reachable.What це означає?
Сервера доменних імен (DNS) не мають лістинг домену веб-сайту. А це?
Якщо це HTTPS (Secure) адреса, меню Сервіс виберіть Властивості браузера, натисніть кнопку Додатково і переконайтеся, SSL і TLS протоколів включений в Секції безпеки. вони звичайно є!

Моя ОС Windows XP Media Center Edition 2002, Service Pack 2. Intel (R) Core (TM) 2 CPU 6300@1.86GHz; 1.00GB ОЗУ.
Я йду 360 Нортон, Ad-Aware, Spybot і SpywareBlaster. Але я дуже тимчасово відключені всі з них плюс брандмауер Windows і до цих пір не може завантажити .. Так що це не брандмауерпроблема.

Так що ж це, будь ласка? Чому я не можу завантажити фотографії?

Old 27 січня 2008, 16:40
Член Banned

mabye воно просто є сайт розмістити посилання, а потім спробувати завантажити фотографію, і я постараюся його і С, якщо він працює 4 мені
Old 27 січня 2008, 23:09
Донор VIP
Повідомлення: 3969

Спробуйте перевстановити FF?
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такий, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: æ-¥ å ¤ Å

Процесор (и):
C2D E6400 2.13 -> 3.00 OC
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum 775
Пам'ять RAM:
2GB Patriot DDR2-800
Graphics Card (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer
Жорсткий диск (и):
1TB F3 + 500GB + 80GB
Оптичний привід (и):
1x SATA
Корпус / Блок живлення:
Antec 900 / Corsair 750HX
Охолодження:
3 Yate Луна-120mm + 200mm
Мережа / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W 1920x1080
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 28 січня 2008, 10:04
Нові члени

Сири Ні! Це: - Facebook, Помножити, Flickr, MySpace, Frappr, Faceparty, Meetup, GEOCITIES FFF-менеджер файлів і т.д. Так що будемо тоді кожен сайт!

Так багато "F" S! Sigh! :-(
Old 28 січня 2008, 18:55
Член Banned

Ну, я пішов до facebook.com і воно працює, але я Didn't увійти в систему як Dont я accout до нього
Old 30 січня 2008, 19:13
Нові члени

Може бути, у мене є інфекція, незважаючи на Нортона, Spybot, Ad-Aware, Spyqare Blaster та ін працює безперервно. Це можливо?
Або це якась Java / Flash / ActiveX проблема? Що ж робить браузери відкривають там завантаження сторінок?
Old 30 січня 2008, 19:44
Модератор
Повідомлення: 7561

Йти ТУТ і почати нову тему і після Hijackthis журнал, щоб я міг подивитися.
Завантажити та перейменувати HijackThis (HJT)
  • Двічі клацніть на HJTInstall.
  • Натисніть на Встановити кнопки.
  • Вона буде автоматично помістить в HJT C: \\ Program Files \\ TrendMicro \\ HijackThis \\ HijackThis.exe.
  • Після установки, HijackThis має відкрити для вас.
    • Закрити HijackThis і перейменувати її.
    • Перейти в C: \\ Program Files \\ Trend Micro \\HijackThis.exe
    • Клацніть правою кнопкою на HijackThis.exe і виберіть Перейменувати.
    • Введіть sniper.exe та натисніть Увійти.
    • Клацніть правою кнопкою миші на sniper.exe і виберіть Відправити > Desktop (Створити ярлик)
  • На робочому столі відкритою HiajckThis.
  • Якщо ви використовуєте Windows Vista, переконайтеся, що Запуск від імені адміністратора
  • Натисніть на Виконайте перевірку системи і зберігати в лог-файл Кнопка
  • HijackThis буде сканувати, а потім увійти відкриється в блокноті.
  • Скопіюйте та вставте весь зміст увійти Ваше повідомлення.
    • Чи не є Hijackthis виправити що-небудь ще. Більшість вважає, що він буде нешкідливим або навіть потрібно.
Навіть якщо ми перейменували HijackThis для снайпера, ми все-таки будемо називати його або HijackThis HJT.

Опублікувати його в форумі з безпеки.

Reply

Register

Подібні нитки
Нитка Автор теми Форум Відповіді Останнє повідомлення
1TB HD більше не визнаються на Мій комп'ютер, штраф на інші laurieirvine Диски & Removable Media 18 22 листопада 2009 06:12
Виступаючі більше не працюють perry553 Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 1 12 червня 2009 13:29
My Audio не буде працювати! mitchcm34 Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 5 27 квітня 2009 01:40
Mp3 не визнаються evilfantasy Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 17 18 травня 2008 02:10
Media Converter 0.8 не відкривається BlackSnake Мультимедіа & кодеки 9 15 березня 2008 04:05
Пристосування для нарізання

Переклад на харчування від Powered by Google
Arabic Bulgarian Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2010 Комп'ютерна соку.