![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт шпигун | Список членів | Donate | Пошук | Повідомлення за сьогодні | Всі розділи прочитані | Правила форуму |
|
![]() |
| | Пристосування для нарізання |
|
| |||
| |||
| Я вважаю за краще використовувати Firefox. Але це буде вже не відкрити вікно, щоб завантажити фотографії в будь-який інтернет-сайт. Неохоче я звернувся до IE, не дивлячись на це, раніше будучи порталом вірусів, які знищили 2 шт. На цей раз, коли я натискаю завантажити на будь-який сайт, він повідомляє: Internet Explorer не може відобразити веб-сторінку Найбільш ймовірні причини: Ви не підключені до Інтернету. З'єднання хорошого! Сайт стикається problems.not для будь-якого іншого користувача! Там можуть бути помилки в адресі. Я, що діють з території сайти, які я вже доступний! Що ви можете спробувати: Перевірте підключення до Інтернету. Спробуйте відвідати інший веб-сайт, щоб переконатися, що ви connected.connection це добре! Повторіть адресу. має значення! Повернутися на попередню сторінку. Вона просто часу очікування! Подробнее Ця проблема може бути спричинена цілим рядом проблем, у тому числі: Підключення до Інтернету був втрачений. Нема! Сайт тимчасово недоступний. Нема! Сервера доменних імен (DNS) не reachable.What це означає? Сервера доменних імен (DNS) не мають лістинг домену веб-сайту. А це? Якщо це HTTPS (Secure) адреса, меню Сервіс виберіть Властивості браузера, натисніть кнопку Додатково і переконайтеся, SSL і TLS протоколів включений в Секції безпеки. вони звичайно є! Моя ОС Windows XP Media Center Edition 2002, Service Pack 2. Intel (R) Core (TM) 2 CPU 6300@1.86GHz; 1.00GB ОЗУ. Я йду 360 Нортон, Ad-Aware, Spybot і SpywareBlaster. Але я дуже тимчасово відключені всі з них плюс брандмауер Windows і до цих пір не може завантажити .. Так що це не брандмауерпроблема. Так що ж це, будь ласка? Чому я не можу завантажити фотографії? |
|
| |||
| |||
| mabye воно просто є сайт розмістити посилання, а потім спробувати завантажити фотографію, і я постараюся його і С, якщо він працює 4 мені |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Спробуйте перевстановити FF?
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такий, але він все ще відмінний купити ". Моя система: æ-¥ å ¤ Å
|
|
| |||
| |||
| Сири Ні! Це: - Facebook, Помножити, Flickr, MySpace, Frappr, Faceparty, Meetup, GEOCITIES FFF-менеджер файлів і т.д. Так що будемо тоді кожен сайт! Так багато "F" S! Sigh! :-( |
|
| |||
| |||
| Ну, я пішов до facebook.com і воно працює, але я Didn't увійти в систему як Dont я accout до нього |
|
| |||
| |||
| Може бути, у мене є інфекція, незважаючи на Нортона, Spybot, Ad-Aware, Spyqare Blaster та ін працює безперервно. Це можливо? Або це якась Java / Flash / ActiveX проблема? Що ж робить браузери відкривають там завантаження сторінок? |
|
| |||
| |||
| Йти ТУТ і почати нову тему і після Hijackthis журнал, щоб я міг подивитися. Завантажити та перейменувати HijackThis (HJT)
Опублікувати його в форумі з безпеки. |
![]() |
|
Подібні нитки | ||||
| Нитка | Автор теми | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| 1TB HD більше не визнаються на Мій комп'ютер, штраф на інші | laurieirvine | Диски & Removable Media | 18 | 22 листопада 2009 06:12 |
| Виступаючі більше не працюють | perry553 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 1 | 12 червня 2009 13:29 |
| My Audio не буде працювати! | mitchcm34 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 5 | 27 квітня 2009 01:40 |
| Mp3 не визнаються | evilfantasy | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 17 | 18 травня 2008 02:10 |
| Media Converter 0.8 не відкривається | BlackSnake | Мультимедіа & кодеки | 9 | 15 березня 2008 04:05 |
| Пристосування для нарізання | |
| |